AS Roma - Catania 22.12.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Syöksykierteessä oleva AS Roma hyökkää kotonaan Catanian kimppuun.

AS Roma – Catania, merkki 2, kerroin 14,50 Unibet
AS Roma – Catania (+1), merkki 2, kerroin 4,35 Nordicbet
AS Roma – Catania (+2), merkki 2, kerroin 2,15 Betsson

Unibetin kertoimet otteluun 1,24 | 6,20 | 14,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Catania matkustaa AS Roman vieraaksi. Sarjataulukossa AS Roma on tällä hetkellä toisena, kun taas Catania löytyy viimeiseltä sijalta. AS Roman tilanne ei kuitenkaan ole enään lainkaan niin hyvä kuin muutamia viikkoja sitten. Viisi edellistä ottelua ovat AS Romalle tuottaneet vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella AS Roma pelasi 2-2 maalein tasapelin AC Milanin vieraana. Alkukaudestahan AS Roma voitti otteluita toistensa perään, mutta tällä hetkellä kotijoukkueella on menossa jopa pieni kriisi. Tiukat ottelut eivät olekaan enään kääntyneet kovalla prosentilla kotijoukkueen suuntaan.

Catania on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut vain yhden voiton, mutta kokonaisuudessaan Catania ei missään tapauksessa ole niin huono ryhmä kuin sarjataulukko antaa ymmärtää. Catania on pelannut kokonaisuudessaan erittäin tasaisia otteluita läpi kauden, mutta tiukat ottelut eivät ole kääntyneet vierasjoukkueelle. Edellisellä kierroksella Catania pelasi Veronan isäntänä maalittoman tasapelin. Catania ei ole kahteen edelliseen otteluun tehnyt maaliakaan, mutta toisaalta Italian liigassahan tasoerot eivät yleisesti sanottuna ole niin suuria kuin esimerkiksi Espanjassa tai Englannissa. Catania on hävinnyt toistaiseksi jokaisen vierasottelunsa, mutta varsinkin edelliset vierasottelut ovat olleet sellaisia, joita harva muukaan seura olisi pystynyt voittamaan. Viime aikoina Catania on joutunut vieraissa pelaamaan esimerkiksi Juventusta sekä Napolia vastaan.

Catania saattaa saada sairaslistalta valtavasti apuja tätä ottelua ajatellen, joten parhaimmillaan Catanian ryhmä tulee olemaan erittäin iskukykyinen. Catanian sairaslistalla ovat viime päivinä olleet Bruno Petkovic, Nicolas Spolli, Cristiano Biraghi sekä Sergio Almiron, mutta kolmen ensimmäisen pelaajan kohdalla pelikunto on erittäin lähellä. Catanian osakkeita nostaa entisestään se tieto, että myös AS Romalla on suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa. Pahimmassa tilanteessa AS Romalta sivussa saattavat olla esimerkiksi Leandro Castan, Daniele De Rossi, Maicon, Kevin Strootman, Marco Borriello sekä Federico Balzaretti. Lopullinen AS Roman kokoonpanokin on tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. AS Roman tekemiseen ovat joka tapauksessa alkaneet runsaat loukkaantumiset vaikuttamaan. Kyllähän tässä rohkeilla on mahdollisuus tehdä Catanian avulla jättitiliä ennen joulupukin tuloa.

Veikkaussivut | Tuomas