VIDEO: AS Roma-legenda on maalannut 22. kautta putkeen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Italialaisen huippujalkapalloilun pääsarja Seria A ei ole viime vuosina ollut enää siinä loistossa missä se oli vielä viime vuosikymmenellä. Syitä tähän sarjan heikkenemiseen ovat ainakin sitä ravistelleet sopupeliskandaalit sekä Italian yleinen taloudellinen tilanne. Yksi asia on kuitenkin pysynyt vakiona Seria A:ssa jo vuodesta 1992 alkaen: Francesco Tottin ja As Roman välinen liitto!

Tänä iltana tuo kaunis liitto joka on kestänyt niin myötä kuin vastoinkäymiset sai jälleen yhden kohokohdan mitä muistellaan vielä pitkään. Koko ammattilaisuransa AS Romassa pelannut Francesco Totti pelasi tänään 745 ottelunsa AS Roma paidassa, ja iski uransa kolmannensadannen maalinsa. Maalin myötä Totti on nyt tehnyt maalin kahdellakymmenelläkahdella perättäisellä kaudella Eurooppalaisessa huippuliigassa. Vain Ryan Giggs on pystynyt yhdellä kaudella parempaan.

Tottin maalin syntyi reilun puolentunnin pelin jälkeen AS Roman isännöidessä Pohjois-Italialaista Sassuoloa. Tottin historian kirjoihin jäävä maali oli 2 – 2 päättyneen ottelun toinen maali. Maali ei voida pitää minkäänlaisena varsinaisena taidonnäytteenä 38 – vuotiaalta Tottilta. Maalin syntyä edesauttoi huomattavasti Sassuolin maalivahdin tunarointi purkutilanteessa. Mutta kaikki lasketaan!

Hyvät naiset ja herrat, alla vielä Il Gladiatoren viimeistelemä maali, jota ei unohdeta milloinkaan, ainakaan ”ikuisessa kaupungissa” Roomassa.

Sunnuntaina pelataan myös runsaasti jalkapalloa ulkomaalaisissa huippusarjoissa. Muun muuassa Englannin Valioliigassa Tottenham kohtaa Crystal Palacen ja Manchester United matkustaa Southamptonin vieraaksi. Lisäksi Liverpool saa vastaansa Norwichin.

Peliyhtiö Unibet lähettää valtavasti jalkapalloa ilmaiseksi live stream -palvelussaan.

Lue myös:
VIDEO: Messi osoitti todellista vastustajan kunnioitusta!