as rooma sopimus 10v kanssa

AS Roma teki sopimuksen kymmenvuotiaan jenkkipojan kanssa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

AS Roma on hankkinut riveihinsä 10-vuotiaan amerikkalaisen some-tähden. Kansas Citystä kotoisin olevan Alessandro Cupini on muutamassa perheineen Roomaan, jossa nuori mies liittyy AS Roman akatemiaan. Alessandro Cupinilla on italialaiset sukujuuret, ja tämän avulla hän pystyy hakemaan kaksoiskansalaisuutta, ja sen avulla taas AS Roman ja Cupinin perhe voivat kiertää UEFA:n säädöksiä, joilla pyritään estämään liian nuorten pelaajien kanssa sopimuksen tekemistä.

Cupinin perhe on kyllä aivan kuin oikea italialainen perhe. Alessandron kanssa Roomaan muuttavat vanhemmat, pikkusisko ja vielä isovanhemmatkin.

Alessandrosta on tullut nuoresta iästä huolimatta jo somen futissankari. Hänellä on yli 40 000 seuraajaa Instagramissa, ja oma Youtube -kanavakin. Alessandro on brändätty keksimällä hänelle lempinimi ”Wolf” eli susi.

”Leijona ja tiikeri ovat ilkeitä, mutta sutta ei voi viedä sirkukseen”, totesi Alessandro Cupinin isä Eddie, ja vei poikansa some-hullunmyllyyn.

Eddie Cupini totesi lehdille, että kulttuurin muutos tulee olemaan perheelle iso.

”Alessandro haluaa tätä. Hän sanoi, että isä, haluan asua Roomassa ja pelata futista Euroopassa, sieltä tulevat parhaat pelaajat ja siellä halua olla”, isä-Eddie sanoi.

Eddie Cupini myönsi kyllä, että ammattijalkapalloilijaksi tuleminen on kuitenkin kuin löytäisi neulan heinäsuovasta.

Eddie Cupini ja muu perhe on tehnyt jo paljon nuoren Alessandron uran eteen. He ovat jopa rakentaneet perheen kotitalon kellariin pienen jalkapallokentän, jossa on pelinurmi.

Alessandro Cupinin tarina muistuttaa brittilehtien mukaan Rhain Davisin tarinaa. Davis oli nuori australialainen, jonka Manchester United kiinnitti vuonna 2007. Hän tuli ManU:n akatemiaan yhdeksänvuotiaana, kun kummisetä oli lähettänyt Youtubeen klippejä nuoren Rhainin kikkailutaidoista. Nyt Rhain Davis pelaa jalkapalloa pikkuseura Altrinchamissa.

Alla Youtube -video Alessandro Cupinin taidoista:

 

 

Parhaat talletusbonukset