Asenal - Stoke 23.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 23/02/2011
Jaa tämä...

Wengerin suojatit kohtaavat putoamistaistelussa olevan Stoken.

Arsenal – Stoke +1, Merkki 1, Kerroin 1.96 Unibet

Kotijoukkue Arsenal on loistavassa vireessä ja viime ottelussa FA Cupissa sattuneesta nukahduksesta huolimatta joukkueen peli näyttää loistavalta. Tykkimiehet ovat valioliigassa sijalla 2., neljä pistettä johtavaa Manchester Unitedia perässä. Tässä ottelussa sillä olisi sauma kaventaa tuo ero yhteen pisteeseen ja samalla lisätä painetta kärkijoukkueelle. Arsenalin kauden loistavaa suoritusta kuvastaa se, että joukkue on mukana vielä jokaisessa kilpailussa tällä kaudella. Valioliigassa joukkue taistelee mestaruudesta, FA Cupissa joukkue menee mitä todennäköisimmin kahdeksan parhaan joukkoon (juuri ManUa vastaan), liigacupissa joukkue tulee pelaamaan finaalissa sekä Mestarien liigassa joukkue selvisi neljännesvälieriin, jossa se voitti 1. osaottelussa FC Barcelonan 2-1.

Vierailija Stoke puolestaan kuuluu valioliigan keskikastiin ja on niitä joukkueita, jotka voidaan laskea taistelemaan sarjapaikastaan. Putoamisviivaan joukkueella on eroa ainoastaan kuusi pistettä. Kaiken lisäksi Stoke kuuluu todella kotiriippuvaisiin joukkeisiin, enkä laske sillä olevan mitään jakoja Emirates Stadiumilla hurjavireistä Arsenalia vastaan.

Kotijoukkue Arsenalilta on sivussa Laurent Koscielny, Robin Van Persie sekä pitkäaikaispotilaat Tomas Vermaelen, Emmanuel Frimpng (ei merkitystä) ja Lukasz Fabianski (ei merkitystä). Arsenalilta kuitenkin löytyy laajuutta, joten näihin poissaoloihin ei “The Gunners ” Stokea vastaan tule kaatumaan. Vierasjoukkueelta ovat sivussa Matthew Etherington ja Mamady Sidibe.
Arsenal on ollut sellaisessa iskussa, että monta pykälää heikompi Stoke tulee kaatumaan vähintään kahdella maalilla.

Veikkaussivut | ED89

Unibet arvostelu | Pelaa Unibetillä, saat 50 € riskittömän vedon