5 syytä, miksi Ässät tuskin pelaa pleijareissa kaudella 2015-16!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivut.com  ruotii ennen kaudenalkua kaikki Liigajoukkueet ja pistää ne omaan järjestykseensä. Olemme kairanneet myös joukkueittain viisiasiaa minkä takia tulevalla liigakaudella joukkueelle tulee käymään näin. Kieli poskessa ja kiekko lavassa. 

Ässät

Liiga 2015-2016 ennustus sijalle 11.

Porista pärähtää. Ässien mestaruuden jälkeen meno on ollut hurjaa ja pääosin alaspäin. Keväällä aloitettu halliremppa taitaa olla valmis, nyt tarvitsisi remontoida itse tuote eli Porin Ässät. Vaikka Pori ei nyt mikään järin suuri telakkakaupunki olekaan, niin tuntuu että Ässiltä on koko ajan joku telakalla. Ennen kauden alkua moni mies on käynyt lääkärin vastaanotolla ja tärkeät pelaajat kuten Matti Kuparinen ja Masi Marjamäki ovat mitä todennäköisemmin kauden avauksen ja hieman pidempäänkin sivussa. Tämä syö tehoja ja pinnoja Ässiltä.

Ässillä luvassa todella paha kauden aloitus, ei olisi mikään ihme jos 10 kierroksen jälkeen Ässät olisi peräti viimeinen. Sille löytyy toki luonnollinen syy, sillä halliremppa mahdollistaa ensimmäisen kotipelin vasta lauantaina 10.10. eli kuukauden sarja-avauksen jälkeen. Hiio-hoi, voiko mikään jengin nousta sieltä suosta?

Ässille povataan heikkoa kautta ja sen ”kruunaa” jääminen pois pudotuspeleistä. Jos alkukauden tiivis bussittelu hitsaa jengin yhteen, meno voi olla ihan toisenlainen, mutta jos siellä alkaa pelaajilla hitsaamaan kiinni niin se on sitten siinä. Tässä viisi tärppiä Ässien kaudelle ja siihen miksi pleijarit jää pahimmassa tapauksessa haaveeksi.

1. Halliremppa. Siellä taidetaan rakentaa Iisakin kirkkoa kun jo keväällä pelaajat joutuivat pukemaan merikonteissa ja tallustelemaan jäälle ulkoilman kautta. Noh, kaikki mikä ei tapa, vahvistaa vai onko se Porissa muuttunut muotoon ”kaikki mikä ei tapa, v**uttaa”? Onhan se sitten hienoa päästä uuteen remontoituun halliin pelaamaan, mutta hiotaanko samalla Ässien särmät pyöreiksi?

2. Loukkaantumiset. Mika Toivola on ottanut riskin hankkiessaan injury-herkkiä pelaajia rosteriin. Se näkyy ja tuntuu tällä kaudella ja kun puhutaan että Kuparinen menee Porissa rikki, ei puhuta maaleista vaan Mikko Kuparisesta. Valitettavan isoja loukkaantumispommeja Ässillä jo ennen kautta ja eihän se pommitus tähän lopu.

3. Navakka tuuli mereltä. Niinno, pistetään nyt Ässien menestys tai menestyksettömyys tuulen piikkiin. Kylmää on kyyti vieraskentillä myös ja ei auta vaikka Ville Uusitalo kapteenin ominaisuudessa miten melskaa ja näyttää esimerkkiä.

4. Kuka tekee maalit? Ässilltä uupuu todelliset rannikkotykit, jotka tekevät tulevan kauden maalit. Ässistä lähti taas parhaat pelurit muualle ja kun maalivahtikaksikko Ari Ahonen – Andreas Bernard ei niitä maaleja voi torjuntatöiden ohella käydä tekemässä niin nyt olisi sitä supersankarin viittaa tarjolla. Eikä riitä pelkkä Batman, nyt tarvitaan pari Robiniakin siihen viereen syöttelemään.

5. Josh Gratton ja Semir Ben-Amor. No jos ei voiteta pelejä niin voitetaan ainakin tappelut. Ässillä on riveissään muutama pelote jolla se ainakin takaa että koiruuksia ei harrasteta porilaisia vastaan. Vedonlyöntifirmat antavat pieniä kertoimia sille että ensimmäinen pelikielto tappelusta tulee nimenomaan jommallekummalle…

Ennakoitu sarjasijoitus: 11. ja mikäli jengi pysyy jotenkin terveenä, voi Ässät löytyä sijoilta 9-10. Jos ei oikein mikään onnistu, sijoitus voi olla jopa 12-13.

Pahimmat kilpakumppanit: No raumalaisethan ne, mutta ei TPS:ltä ole kiva ottaa kuonoon. Myös Vaasa kuuluu rannikon päävastustajiin.

Edelliset liigaennustukset kaudelle 2015-16:  Kookoo Sport Ilves HPK  | Ässät

[interaction id=”55e3f46b47016b292e39b7c1″]