Ässät - Jokerit 2.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/02/2013
Jaa tämä...

Kärkikamppailun huumaa Porissa.

Ässät – Jokerit, Merkki 1, Kerroin 2.15 Unibet

Porissa kohtaavat tänään sarjakärki Jokerit ja sarjakolmonen Ässät. Ottelu on erittäin merkittävä kummallekkin joukkueelle. Jokereiden sarjajohto on kutistunut kutistumistaan JYPin ja Ässien tullessa kovaa takaa ja tänään Jokereilla olisikin mahdollisuus taas repäistä tuota eroa hieman isommaksi.

Helppoa se ei tule olemaan, sillä kotijoukkue on kevään ylivoimaisesti kuumin jengi. Ässät ei hävinnyt helmikuussa peliäkään ja edellinen tappio onkin jo niinkin kaukaa kuin 26.1. jolloin JYP oli porilaisia parempi Jyväskylässä. Ässät on ollut suvereeni ja ei olisikaan ihme, jos myös sarjakärki joutuisi tänään nöyrtymään porilaisten edessä. Mika Niemi, Joel Armia ja Veli-Matti Savinainen muodostavat tällä hetkellä liigan kuumimman hyökkäysketjun ja tulee olemaan myös tänään avainasemassa. Jos Jokerit eivät saa pidettyä näitä herroja aisoissa voi jälki olla rumaa helsinkiläisten kannalta.

Sarjakärki Jokerit on saanut huilata kokonaisen viikon ja pääsee näin ollen erittäin hyvin levänneenä taistelemaan Ässiä vastaan. Jokerit on kuitenkin ollut myrskyn silmässä koko viikon ajan, kun media on ottanut kaiken ilon irti edellisen Helsingin paikallisderbyn tapahtumista. Mielenkiintoista onkin nähdä, kuinka joukkue on pystynyt latautumaan kaiken kohuilun keskellä ja onko focus pysynyt oleellisessa. Jokereilta puuttuu pitkä lista avainpelaajia loukkaantumisten ja pelikieltojen vuoksi. Steve Moses, Jesse Winchester ja Jarkko Ruutu olisivat kaikki pelaajia, joista varmasti olisi enemmän iloa helsinkiläisille kentällä kuin katsomossa.

Illan kärkikamppailu voi hyvinkin mennä jatkoajalle, mutta uskon, että Ässät on silti vahvempi tänään.

Veikkaussivut | Oskari