Ässät - Jokerit 30.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Porin tulikuumassa kattilassa Ässät isännöi Jokereita.

Ässät – Jokerit, merkki 1, kerroin
Ässät – Jokerit ML, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,55 | 4,05 | 2,30

 

 

Jääkiekon Liigan illan yksi odotetuimmista otteluista käydään Porissa Ässien sekä Helsingin Jokereiden iskiessä yhteen. Sarjataulukossa Ässät on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Jokerit löytyy kuudennelta sijalta. Molemmat joukkueet pelasivat edellisen kerran eilen, mutta täysin erilaisin lopputuloksin. Ässät päätti surkean pelivireensä voittamalla HPK:n vieraissa 1-3 maalein, samaan aikaan Jokerit hävisi paikallistaistossa HIFK:lle rumin 1-4 lukemin. Tomi Lämsää vietiin taktillisella puolella eilen täysin satanolla -lukemin ja tällä hetkellä tilanne alkaakin olla se, että Tomi Lämsä ei ole enään Jokereiden päävalmentajan tehtävien tasalla. Päävalmentajan nimen kohdalla voi vielä lukea herra Tomi Lämsä, mutta itsehän hän myönsi Nelonen Pron haastattelussa, että Kuopiossa kaksi ensimmäistä erää menivät jäähyillessä ja sama jatkui myös eilen.

Ässät on ollut edelliset kierrokset todella syvässä suossa, mutta eilinen vierasvoitto toi varmasti paljon itseluottamusta porilaisryhmälle! Ässäthän on kokenut edellisten kierrosten aikana valtavasti loukkaantumisista, mutta kotijoukkueen sairaslista tulee muuttumaan päivä kerrallaan. On hyvinkin mahdollista, että esimerkiksi Niklas Hagman tulisi pelaamaan tänään kotijoukkueen kokoonpanossa. Ässille maalinteko on ollut maajoukkuetauon jälkeen erittäin vaikeaa, joten porilaisten kannalta on syytä toivoa, että sairaslistalta apuja tulisi mahdollisimman pian. Toisaalta Jokereiden tilanne ei ole lainkaan sairaslistalla kotijoukkuetta parempi, sillä myös helsinkiläisryhmä on joutunut muuttamaan selkeästi ketjukoostumuksiaan. Tästäkin ottelusta Jokereilta sivussa ovat esimerkiksi Riku Hahl, Steve Moses sekä Antti Tyrväinen.

Ässät on joutunut antamaan paljon peliaikaa sekä sitä kautta vastuuta hyvin nuorillekin pelaajille, mutta voidaan sanoa, että se on tuottanut myös tulosta. Eilenhän Ville Ahlgren teki Liiga-uransa ensimmäisen maalin. Nuoret ketjukaverit, Juho Lammikko sekä Oskari Lehtinen saalistivat samalla syöttöpisteet itselleen. Jokerit sytyttää Porissa aina ja tiedossa tuleekin olemaan varmasti täysi tupa. Jokereilla on viiteen edelliseen otteluun alla peräti neljä tappiota, joten vierasjoukkueen tilanne alkaa olla melko synkkä. Ässät saattoi hyvinkin eilisestä saada niin paljon itseluottamusta, että kotijoukkue pystyy lopullisesti kääntämään surkean pelivireensä. Jokereiden tämän hetken tilanteen ottaen huomioon Ässille tarjotut kertoimet ovat erittäin tervetulleita vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas