Ässät - JYP 2. Ottelu 3.4.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/03/2013
Jaa tämä...

Miten tasainen ottelupari oikein voi olla?

Porissa lämitään kiekkoja kahteen seinään. Toisessa lukee Raanta ja toisessa Tarkki. Kumman tiilet murtuu ensin?

Betsson tarjoilee kovimman kertoimen suoraan lapaan. Lappu jäähän ja nimi lehteen! Debytanteille 100€ bonus! >>>

Maanantain kamppailu Jyväskylässä oli pleijarikiekkoa sanan varsinaisessa merkityksessä. Joukkueet painoivat coast-to-coast läpi maraton-ottelun, jossa ei myöskään taklauksia säästeltyä. Viihdearvo oli ottelussa erittäin korkea.

Ässät pelasi hyvän ottelun maanantaina. Erään Johtavan kiekkoanalyytikon mukaan Antti Raanta sulaa vielä näiden välierien aikana. Sulamisesta ei voida puhua, mutta haparointia miehen otteissa kyllä oli havaittavissa. Toisaalta Raanta otti myös muutaman todellisen game-saverin. Raanta oli myös huomattavasti työllistetympi ottelun aikana kuin kertaakaan aiemmin näiden pudotuspelien aikana, joka osaltaan vaikuttaa siihen, että joitain virheitäkin sattui. Ässien ykkösnyrkki on edelleen pelottavan vahva! Joel Armian pelaamista on ilo seurata, eikä olisi todellakaan ihme, jos tätä kaveria ei enää tämän kevään jälkeen hetkeen Suomessa nähtäisi. Jos kyseisten herrojen pelaaminen jatkuu yhtä vakuuttavana, niin JYPin puolustus saa olla tänäänkin erittäin tarkkana.

JYP pelasi hyvän ottelun maanantaina. Erään ESimerkillisen kiekkoanalyytikon mukaan JYP jää tässä otteluparissa täysin Ässien jalkoihin. Tämä ei todellakaan pidä paikkaansa. JYP hallitsi ottelun varsinaista peliaikaa, mutta ei pysynyt varsinkaan toisessa jatkoerässä enää Joel Armian ja kumppaneiden perässä. Paremmalla viimeistelyllä luvut olisivat voineet olla erittäinkin tylyt Ässien kannalta. Tähän JYP kaipaa selvää parannusta tänään. Erityisesti ykkösketjun tehoja jyväskyläläiset kaipaavat lisää. Maanantaina AbidPerrinJaatinen onnistui tasaviisikoin, mutta näitä kaivataan koko ajan yhä enemmän. JYPin maalin edessä ei edelleenkään ole kivaa olla ja muutenkin joukkueen puolustuspelaaminen oli erittäin mallikasta. Mikko Viitanen on ottanut todellisen isännän roolin Traktorien alakerrassa.

Tasaisessa otteluparissa on erittäin vaikea veikata voittajaa, mutta kertoimet huutavat pelaamaan JYPiä. Eric Perrin tekee voittomaalin kolmannessa erässä.

Veikkaussivut | Oskari