Ässät - KalPa 14.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Onko sarjajumbo pelkkä välipala Ässille?

Ässät – KalPa, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,70 | 4,25 | 4,00

 

 

Kuopiosta vieraaksi saapuva KalPa yrittää palata takaisin voittojen pariin tällä kertaa Ässien kustannuksella. Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kolme ottelua. Porista harva on tälläkään kaudella vierasvoittoa napannut, sillä Ässät on pelannut tähän mennessä kymmenen kotiottelua ja niistä Ässät on saalistanut vaatimattomasti yhdeksän voittoa! Edellisessä kotiottelussa Ässät murskasi Pelicansin 4-0 maalein. Ässät katkasi lahtelaisten selkärangan hyvinkin nopeasti. KalPa lähti maajoukkuetauolle 0-6 lukemin tappio niskassaan Bluesia vastaan, joten kuopiolaisilla on tänään ryhdistäytymisen paikka. Toisaalta on selvää, että KalPa on joutunut jopa liikaa antamaan vastuuta nuorille pelaajille. KalPan tilannetta ei auta se, että Luke Pither on sivussa vierasjoukkueen osalta koko loppukauden. Edellinen kamppailu espoolaisia vastaan ei antanut KalPasta välttämättä aivan parasta mahdollista kuvaa, kuten toisaalta lukematkin antavat varmasti ymmärtää.

KalPa hankki maajoukkuetauon aikana vahvistusta, sillä slovakialainen Rastislav Pavlikovsky liittyi vierasjoukkueen kokoonpanoon. Suurella todennäköisyydellä KalPan uusi hankinta tulee pelaamaan tässä ottelussa. Rastislav Pavlikovskyltä vierasjoukkue toivoo etenkin kahta asiaa. Ensimmäinen on se, että KalPa saisi lisää potkua erikoistilannepelaamiseen sekä toinen asia on se, että KalPa saisi samalla virkeyttä koko tekemiseensä. KalPa on edellisestä viidestä vierasottelustaan saalistanut joka tapauksessa vain yhden voiton, joten realistisesti sanottuna tuskin KalPan uusi hyökkääjä yksin tulee muuttamaan KalPan surkeaa pelivirettä. Ainoastaan Pelicansia vastaan KalPa nappasi pisteet muutama viikko sitten.

Ässät on ollut kotonaan niin vakuuttava, että lähtökohtaisesti KalPa tuskin tulee tässä ottelussa realistisesti voitosta taistelemaan. Mika Toivola, Ässien urheilujohtaja on suoraan myöntänytkin, että Ässät on pelannut kotonaan tasaisia sekä ehjiä otteluita eikä selkeitä notkahdusvaiheita ole tapahtunut oikeastaan missään vaiheessa. Alussa Ässät ailahteli aavistuksen kylläkin, mutta tällä hetkellä sellaisesta ei ole tietoakaan. KalPalle ollaan vieraissa tehty maaleja niin hurjaan tahtiin, että vierasjoukkueen selkäranka saattaa mahdollisesti katketa, jos Ässät saa tänään nopean avausmaalin. Ässät on selkeä suosikki jatkamaan kuopiolaisten vaikeaa alkukautta.

Veikkaussivut | Tuomas