Ässät - Kärpät 17.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Onko tällä hetkellä Kärpille lainkaan pysäyttäjää?

Ässät – Kärpät, merkki 2, kerroin 
Ässät – Kärpät ML, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,50 | 4,00 | 2,30 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kaksi ottelua, Porissa yhteen iskevät Ässät sekä vieraaksi saapuva Oulun Kärpät. Sarjataulukossa tällä hetkellä Ässät on kahdeksantena, kun taas Kärpät löytyy neljänneltä sijalta. Heti alkuun voidaan todeta, että Kärpät on tällä hetkellä Liigan kuumin joukkue. Kärppien alkukausi oli täynnä vastoinkäymisiä, mutta tällä hetkellä Kärpille ei löydy pysäyttäjää! Kärpät on voittanut vaatimattomasti kuusi ottelua putkeen ja tällä hetkellä Kärppien maalivahtipeli sekä ylivoimapeli ovat uskomattoman upeaa seurattavaa. Lisäksi voidaan tietenkin todeta, että Liigan puolustajien pistepörssiä johtaa Kärppien Lasse Kukkonen.

Ässät on jättänyt itsestään viime aikoina myös posiitivisen kuvan, sillä Ässät on voittanut kolme edellistä otteluaan. Ässät voitti edellisellä kierroksella JYPin tiukassa ottelussa 3-2 maalein. Kaiken kaikkiaan Ässät tunnetaan vahvana kotijoukkueena, mutta nyt porilaisryhmä tulee joutumaan erittäin tiukan paikan eteen. Ässät on voittanut viime otteluissaan kamppailuita juuri maalin erolla, mutta loputtomiin se ei voi jatkua. Ässät on pelannut kaiken kaikkiaan tähän mennessä vasta kuusi kotiottelua, mutta toisaalta patapaidat ovat napanneet voittoja hienoon tahtiin. 

Ässien pelaaminen JYPiä vastaan oli erittäin sekavaa, mutta silti Ässät onnistui voiton jyväskyläläistä nappaamaan. Ässät on ollut ongelmissa avauspelaamisen kanssa. Juuso Riksman oli suurin syy itseasiassa siihen, että miksi Ässät voitti edes JYPin ylipäätänsä. Ässien on saatava tänään alivoima mahdollisimman tiiviiksi tai muuten Kärpät tulee nappaamaan yhden voiton lisää. Kärppien erikoistilannepelaaminen on ollut fantastista seurattavaa. Ässien kotietu tekee kohteen hankalasti veikattavaksi, mutta tällä hetkellä Liigan kuumin joukkue on erittäin vaikeasti pysäytettävissä.

Veikkaussivut | Tuomas