ässät kärpät veikkaussivut liiga

Torstai 22.3.2018 Ässät - Kärpät Porissa. Nyt on Ässillä se kuuluisa näytön paikka!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Ässät – Kärpät klo 18:30 to 22.3.2018

Ässät hävisi pystyyn Kärpille Oulussa ensimmäisessä pelissä 4-1. Ehkä joukkueet olivat kuitenkin tasaisemmat kuin mitä tulos kertoo, toki kyseessä on maalintekopeli ja Ässien pitää olla kotikaukalossaan aktiivisempi. Onko Ässien bensa lopussa Lukko-pelien jälkeen? Yllättikö Kärppien peli jotenkin Ässäpakan Oulussa, vai mistä vaisuus johtui? Ja onko Bernardin kevään taso tämä, nyt vaaditaan lähes nappisuoritusta jos Kärpät halutaan kotona kaataa.

Kertoimet peliin ovat kuitenkin odotetusti vierasjengille, mutta nyt Ässät tulee ihan eri höngällä. Luvassa on taatusti yleisön sytyttäviä taklauksia ja intensiivisempää peliä. Totuus on kuitenkin Ässien osalta se, että se ei vaan riitä jos kotona pelaa hyvin. Vähintään kerran pitää Oulussa voittaa jos jatkoon mielii, jos tämä ottelu päättyy tappioon, niitä voittoja tarvitaan jo kaksi.

Ässä-johtajien herättävä pelaamaan

 Kärpillä on toki materiaalietu, se on selvinnyt jo kauden alussa budjettilukemista. Ässillä on kuitenkin laadukkaita pelaajia joukossaan, nyt täytyy vaan Jarnokärkien ja Teemutaimien alkaa pelaamaan pudotuspelien vaatimalla tasolla.

 Tähän otteluun laitetaan pelijenejä Ässille, sen verran houkuttelevia on jopa tasoitusvedot Ässien osalta. Ei Ässät ole kotona niin vaisu kuin Oulussa ja oli silläkin siellä omat paikkansa. Jäähyiltä pitää pysyä poissa, se on selvä, mutta Ben Blood ja muut muskeliveljekset voisivat nyt alkaa antaa hieman tummaa Kärppä-nahalle. Mustelmia ja kovuutta kehiin, muuten ei pohjoisen pojat kaadu.

Matsiin on taas mukavasti betsattavaa eri vedonlyöntitoimistoilla ja kertoimet suosivat tässä ottelussa Kärppiä. Uidaan kuitenkin hieman vastakarvaan ja povataan tätä peliä tasuriksi ja jatkoeräksi. No siellä tietty tapahtuu ihan mitä asioita tahansa, mutta nyt se kyllä vaatisi Ässien voiton jotta jännitys säilyisi tässä pudotuspelisarjassa. Tuskin tämä nyt ihan 4-0 Kärpille menee?

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?