liiga ässät kärpät veikkaussivut 2018

Tiistai 9.1. ja Ässien vieraaksi saapuu Oulun Kärpät!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 01/08/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Tiistaina 9.1. Ässät saa vieraaksi Kärpät. Perinteisesti Kärppä-lauma on ollut porilaisille varsin paha vastus joten taasko ne pisteet matkaavat täältä Ouluun? Todennäköisesti näin, sillä kotijoukkueen loukkaantumistilanne on todella paha. Nyt olisi sitä sankarinviittaa tarjolla porilaisille pelaajille, kuka mahtaa ottaa viittaa harteilleen?

Molemmille pisteet olisivat todella tärkeät. Kärpillä on takanaan kova kärkitaisto TPS:ää vastaan, voitolla Kärppäjengi nousi takaisin Liigan kärkeen. Kertoimet otteluun ovat kuitenkin melko tasaiset, luotetaanko näissä Kärppien hyvään oloon sarjajohtajan paikalta? Ei porilaiset ilmaiseksi pisteitä anna, mutta lähihistoria povaa oululaisille täältä jälleen voittoa, tosin se voi olla mahdollisimman niukka.

No nyt on halpaa. Toivottavasti yhtä halvalla ei pisteet lähde Porista.

Ässät on nyt hävinnyt viidestä pelistään neljä ja ainakin osan voi laittaa ihan surutta loukkaantumisten piikkiin. Tommi Taimi tuli maitojunan kyydillä nyt Poriin saakka, ensimmäinen peli oli katastrofi josta ei oikeastaan voi kuin parantaa. No, parin pelin päästä tämä mailaseppä on todennäköisesti taas liigan eliittiä jos pelaaminen tällä liksalla kiinnostaa ylipäänsä.

Jatkuuko molempien putket?

Ässillä on nyt menossa taas tappioputki kun se hävisi peräkkäisinä päivinä niukasti lukemin 2-1 sekä Pelicansille että Tapparalle. Kärpät on puolestaan nyt ottanut kolme voittoa putkeen Jukureista, Ilveksestä ja TPS:stä.

Lauantaina Kärpiltä huilasi Julius Junttila, ei ole vielä tietoa pelaako mies Ässiä vastaan. Hyvin tähän hätähuutoon vastasivat Kärppien muut pelaajat, viisi maalia TPS:n verkkoon ei ole ihan joka joukkueen tehtävissä ja vieläpä sarjan kärkipelissä.

Reilun kahden kerroin oululaisille on hyvä, jos ei mitään kummallisuuksia tapahdu nii pisteet tästä matkaavat Ouluun. Ässien voitto tällä loukkaantumissumalla olisi yllätys johon on myös syytä varautua. Ei noista porilaisista oikein ota aina selvää.

Saku Mäenalanen heitti hattutempun viime peliin, jatkuuko vire myös Ässiä vastaan?

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

arsenal
Arsenal - Atletico Madrid 26.4.2018, Wengerin viimeiset viikon Ar...

Arsene Wenger jättää Arsenalin, nyt olisi legendaarisen ranskalaisen mahdollisuus poistua Emiratesilta voittajana, Eurooppa-liigan pokaali kainalossa.

Aikaisemmat otteluennakot