liiga ässät kärpät veikkaussivut 2018

Tiistai 9.1. ja Ässien vieraaksi saapuu Oulun Kärpät!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 01/08/2018
Jaa tämä...

Tiistaina 9.1. Ässät saa vieraaksi Kärpät. Perinteisesti Kärppä-lauma on ollut porilaisille varsin paha vastus joten taasko ne pisteet matkaavat täältä Ouluun? Todennäköisesti näin, sillä kotijoukkueen loukkaantumistilanne on todella paha. Nyt olisi sitä sankarinviittaa tarjolla porilaisille pelaajille, kuka mahtaa ottaa viittaa harteilleen?

Molemmille pisteet olisivat todella tärkeät. Kärpillä on takanaan kova kärkitaisto TPS:ää vastaan, voitolla Kärppäjengi nousi takaisin Liigan kärkeen. Kertoimet otteluun ovat kuitenkin melko tasaiset, luotetaanko näissä Kärppien hyvään oloon sarjajohtajan paikalta? Ei porilaiset ilmaiseksi pisteitä anna, mutta lähihistoria povaa oululaisille täältä jälleen voittoa, tosin se voi olla mahdollisimman niukka.

No nyt on halpaa. Toivottavasti yhtä halvalla ei pisteet lähde Porista.

Ässät on nyt hävinnyt viidestä pelistään neljä ja ainakin osan voi laittaa ihan surutta loukkaantumisten piikkiin. Tommi Taimi tuli maitojunan kyydillä nyt Poriin saakka, ensimmäinen peli oli katastrofi josta ei oikeastaan voi kuin parantaa. No, parin pelin päästä tämä mailaseppä on todennäköisesti taas liigan eliittiä jos pelaaminen tällä liksalla kiinnostaa ylipäänsä.

Jatkuuko molempien putket?

Ässillä on nyt menossa taas tappioputki kun se hävisi peräkkäisinä päivinä niukasti lukemin 2-1 sekä Pelicansille että Tapparalle. Kärpät on puolestaan nyt ottanut kolme voittoa putkeen Jukureista, Ilveksestä ja TPS:stä.

Lauantaina Kärpiltä huilasi Julius Junttila, ei ole vielä tietoa pelaako mies Ässiä vastaan. Hyvin tähän hätähuutoon vastasivat Kärppien muut pelaajat, viisi maalia TPS:n verkkoon ei ole ihan joka joukkueen tehtävissä ja vieläpä sarjan kärkipelissä.

Reilun kahden kerroin oululaisille on hyvä, jos ei mitään kummallisuuksia tapahdu nii pisteet tästä matkaavat Ouluun. Ässien voitto tällä loukkaantumissumalla olisi yllätys johon on myös syytä varautua. Ei noista porilaisista oikein ota aina selvää.

Saku Mäenalanen heitti hattutempun viime peliin, jatkuuko vire myös Ässiä vastaan?

markkanen
Chicago Bulls - Miami Heat 15.1.2018, Heat on kovassa voittoputke...

Lauri Markkasen Chicago Bulls on parantanut huimasti alkukaudesta, ja nyt Zach LaVinekin on vihdoin mukana. Miami on kova testi Bullsille.

psg
PSG - Dijon 17.1.2018, Neymar taas mukana

Neymar oli viikonloppuna sivussa, ja PSG teki yhden maalin. Nyt brassitähti on taas joukkueessa ja vetomarkkina on vetänyt totals -rajan huiman ylös.

chelsea
Chelsea - Norwich 17.1.2018, edellinen jäi maalittomaksi

Chelsealla on tiukka otteluohjelma, ja nyt se joutuu vielä uusimaan FA Cupin ottelun Norwichin kanssa. Manageri Conten rotaatio pelaa tänään.

hifk-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 18.1. HIFK - Kärpät. Mennäänkö taas jatkoajalle?

HIFK ja Kärpät ottavat tällä kertaa yhteen Helsingissä. Nähdäänkö kova taisto pisteistä?

hpk-tappara-liiga-veikkaussivut
Perjantai 19.1. HPK - Tappara, kova vääntö pinnoista?

Perjantai-illan huumaa Hämptönissä kun Tappara lyö miekkaansa ritarien kilpeen.

hk-sotshi—jokerit-khl-veikkaussivut
Perjantai 19.1. HK Sotshi - Jokerit, nyt tarvittaisiin jo voittop...

Odotettavissa taas niukkamaalien taistelu pisteistä. Miten käy ottelussa?

brighton-chelsea-veikkaussivut
Lauantain 20.1. Valioliiga-avaus Brighton - Chelsea. Vieraille ta...

Vierasjoukkue on toki suosikki, mutta tasapelikirous vaivaa...

arsenal2
Arsenal - Crystal Palace 20.1.2018, Arsenalilla taas hommat sekai...

Alexis Sanchez ei enää pelaa Tykkimiehille, Mesut Özilinkin tilanne on niin ja näin, top 4 -paikka karkaa. Arsenalilla riittää huolia.

Aikaisemmat otteluennakot