Ässät - Kärpät 9.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/09/2013
Jaa tämä...

Sensaation ja farssin kohtaaminen.

Betsson tarjoaa kovan kertoimen illan matsiin. Poimi helpot rahat talteen tästä:

Pelaa Ässien dominointia Betssonilla tästä, uusille asiakkaille 100€:n bonus!  >>>

Porissa pelataan ehkä illan selvin ottelu, kun aivan käsittämättömän kovassa iskussa oleva Ässät isännöi tappioputkessa rypevää Kärppälaumaa. Jos Ässät jatkaa samalla tekemisen tasolla kuin tähänkin asti, niin Kärpillä ei ole pienintäkään saumaa.

Ässien pelaaminen on ollut viime aikoina häikäisevän hyvää. Edellisellä kierroksella kaatui sarjakakkonen JYP. Antti Raanta todisti jälleen kerran, miksi mies on tämän hetken kuumin veskari SM-liigassa. Mies seisoi päällään kaksi erää jyväskyläläisten ristitulituksessa, mutta päästi kiekon vain kahdesti selkänsä taakse. Lopusta pitivätkin sitten huolen ensisijaisesti ykkösketjun kiekkotaiturit Veli-Matti Savinainen, Mika Niemi ja Joel Armia. Näiden herrojen pyörityksessä eivät tunnu tällä hetkellä pysyvän perässä ketkään. Jos tänään ei ihmeitä tapahdu, niin tämän ketjun nimiin kirjataan pari häkkiä myös tämän illan kierrokselta.

Kärpät on tällä hetkellä melkoisessa suossa. Kuuden ottelun tappioputki on tässä vaiheessa kautta todella huono asia joukkueen kannalta. Oululaiset ovat valahtaneet käytännössä varmaksi säälipleijarijoukkueeksi. Edellä kuudentena on viiden pisteen päässä HPK, jota Kärpät tuskin saavuttaa ainakaan tämän hetken esityksillä. Joukkueen pelaaminen on aneemista ja niin sanottu tekemisen meininki puuttuu täysin. Ainoat valopilkut oululaisten yössä ovat Juha-Pekka Haataja ja Ivan Huml, jotka varsinkin juuri Ässiä vastaan tällä kaudella ovat onnistuneet erinomaisesti. Tämä tuskin tänään kuitenkaan riittää.

Ässät dominoi ja venyttää voittoputkensa jo.. no niin, muistaako kukaan edes enää?

Veikkaussivut | Oskari