liiga ässät lukko veikkaussivut 2018

Lauantaina 13.1. Porissa Ässät - Rauman Lukko. Kumpi vie kahnauksen tällä kertaa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 01/12/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Porilaisten peli sakkaa ihan väärällä hetkellä kun pitäisi hioa jo kuvioita tulevia pudotuspelejä varten. Ässät on neljän matsin tappioputessa ja seitsemästä viime pelistä on saaliina vain vuoden ensimmäisestä pelistä rankkarivoitto vieraspelistä HPK:ta vastaan. Miten käy lauantaina Lukkoa vastaan?

Ässillä on isoja ongelmia maalinteossa, se selittyy osaksi varsin mittavasta sairaslistasta. Ukkoa on ollut jo pidempään poissa ja näin tulee myös olemaan jatkossa. Hakeeko Ässät vahvistuksia vielä markkinoilta, se jää nähtäväksi. Lukko on omaa joukkuettaan vahvistanut ja se onkin pelannut huomattavasti paremmin edelliset pelit kuin Ässät. Nyt pelataan kuitenkin Länsirannikon Derby ja näissä otteluissa voit perinteisesti käydä ihan miten tahansa.

Näinkin voi käydä joskus…

Ässät on napannut kahdesta viime liigapelistä Lukkoa vastaan kotona voitot lukemin 4-2 ja 3-2 rankkareilla. Sitä ennen Lukko vei 2-3 rankareilla, ja sitä ennen Ässät nappasi neljä voittoa putkeen. Ei Lukko siis ole mitenkään isompia bakkanaaleja Ässiä vastaan Porissa viettänyt ja vaikka kertoimet nyt lievästi on Lukolle, niin yhtä hyvin matsin voi voittaa Ässät. Jotenkin on kristallipallossa sellainen kajo että tästä tulee pisteitä molemmille.

Ässämiehistössä vajausta

Ässien poissaolot ovat suorastaan karmeita. Philip McRae, Mikko Salmio, Juho Tommila, Jere Seppälä, Simon Suoranta, Matias Varttien, Jouka Juhola ja Sakari Salminen ovat Liigan sivujen mukaan poissa, myös ilmeisesti Ben Blood eli Veri-Pena on pelikiellon takia sivussa. Ja on siellä varmasti muutamilla muilla pelaajillakin pientä vaivaa joka tosin ei estä pelaamista.

Toki Lukolla on pahoja poissaoloja, mutta Liigan sivujen mukaan kolme pelaajaa olisi poissa. Ville Vahalahti on toki ollut poissa jo iät ja ajat, sivussa on myös Johan Motin. Lauri Tukosen ura murenee loukkaantumisiin, ei kroppa vaan kestä hokia. Taitaa olla Tukonen olla ollut enemmän sivussa kuin pelaavassa kokoonpanossa Suomessa pelatessaan.

Tasaista peliä odotellaan, ei olisi ihme jos peli jatkoajalle menisi. Yksi asia on varma ja se on se että Porissa on lauantaina tunnelmaa, saatetaan pelissä nähdä jopa lauantaitansseja?

Edellisen Porin-ottelun parhaita paloja kelpaa katsella ennen tätä matsia.

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

arsenal
Arsenal - Atletico Madrid 26.4.2018, Wengerin viimeiset viikon Ar...

Arsene Wenger jättää Arsenalin, nyt olisi legendaarisen ranskalaisen mahdollisuus poistua Emiratesilta voittajana, Eurooppa-liigan pokaali kainalossa.

Aikaisemmat otteluennakot