VIDEO: Ässät ja nuorisotähti jatkosopimukseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 11/11/2015
Jaa tämä...

Porilaisseura on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen.

Porin Ässät on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Niko Ojamäen kanssa. Sopimus on yhden vuoden mittainen. Ojamäki on Ässien oma kasvatti ja pelannut tällä kaudella 19 ottelua tehoin 7+2 =9. Seitsemällä maalilla Ojamäki on porilaisseuran maalipörssin kärkisijalla.

– Olen saanut Ässissä vastuuta ja kehittynyt täällä, joten tutussa paikassa on hyvä jatkaa. Lisäksi olosuhteet ovat Porissa nykyään huippuluokkaa.

– Joukkueena pelimme on parantunut alkukaudesta ja itselle onnistumiset maalien muodossa ovat tuntuneet hyvältä, mutta nälkää on vielä paljon.

– Joukkueella tavoitteet ovat pudotuspeleissä ja itselläni on tavoitteena saada tasaisuutta otteisiin loppukauden aikana, Ojamäki kertoi.

”Teräs-pelaaja” Niko- hoitaa rankkarit tällä metodilla:

Ässät palaa marraskuun SM-liigan maaottelutauolta torstaina. Tuolloin Isomäen illassa vastaan asettuu HIFK.

– Tauko tuo lisää latinkia huomiseen. Otteluun pitää valmistautua erityisen hyvin, tulee varmasti fyysinen peli, Ojamäki päätti.

Ojamäki on edustanut Suomea alle 18-vuotiaiden MM-kilpailuissa vuonna 2013. Tuolloin hän voitti pronssia. Ojamäki pelasi myös Ivan Hlinkan muistoturnauksessa vuotta aikaisemmin.

SM-liigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Kouvolassa yhteen iskevät KooKoo ja JYP. Tampereella vastakkain asettuvat puolestaan eilen ruman CHL-tappion kokenut Tappara ja KalPa.

NHL-kaukaloissa pelataan Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä kahden ottelun mittainen kattaus. Kaukalossa nähdään esimerkiksi Pittsburgh Penguins, joka pelaa kotonaan Montreal Canadiensia vastaan. Toisessa kamppailussa Anaheim Ducks kohtaa Edmonton Oilersin.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluiden alkua kuin myös livevedon puolella.

Lähde: Ässien tiedote

Lue myös:
VIDEO: Henrik Lundqvistin maila oli kuumaa tavaraa yleisön keskuudessa!
NHL-blogi: Wildin suomalaiset tehokkaina

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa