Ässät antoi potkut Pekka Rautakalliolle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 02/10/2016
Jaa tämä...

Porissa on tehty tänään kova ratkaisu.

Jääkiekkoseura Porin Ässät on vapauttanut päävalmentaja Pekka Rautakallion ja valmentaja Pasi Kaukorannan valmennustehtävistään. Ässien uusi päävalmentaja loppukauden ajan on Mikael Kotkaniemi.

– Jouduimme tekemään kipeän ratkaisun, mutta joukkue oli ajautunut sellaiseen tilanteeseen, että meille ei jäänyt mitään muuta vaihtoehtoa. Joukkueen ehdoton tavoite on edelleen pudotuspelipaikka, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kertoi.

– Haluamme kiittää Pekka Rautakalliota ja Pasi Kaukorantaa seuran eteen tehdystä työstä, hän jatkoi.

Mikael Kotkaniemi oli Ässien valmennusryhmässä voittamassa SM-liigassa Suomen mestaruutta kolme vuotta sitten. Päävalmentajana Kotkaniemi valmensi Ässien B-nuoret SM-pronssiin vuonna 2010. Viime vuosien aikana hän on toiminut HCK:n päävalmentaja Mestiksessä ja kuluvalla kaudella Karhu HT:n päävalmentaja.

Ässät on myös pelaajauran osalta tuttu patapaitojen uudelle päävalmentajalle. Kotkaniemi on nimittäin pelannut pumamustien vahvuudessa 200 SM-liigan kamppailua.

– Halusimme juuri jatkuvuuden takia Mikael Kotkaniemen päävalmentajaksi, sillä hän kuuluu myös tulevan kauden valmennusryhmään.

SM-liigassa pelataan tänään neljä ottelua. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista pelataan, kun Lukko matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi.

Peliyhtiö Veikkaushuone on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Ässät tiedote

Lue myös:
Barkovin taklaajalle ei pelikieltoa – Jussi Jokinen hiilenä
Frölunda Indians on kauden 2015/16 Euroopan mestari

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa