ässät pelicans 11.10.2017

Ässät vastaan Pelicans tiistaina. Onko pata valttia vai tekeekö pelikaanit ryöstön?

  • Sites desk
  • Petteri
  • 11/10/2017
Share this on

Porissa pelataan keskiviikkona mielenkiintoine kamppailu kun Pelicans asettuu ässäpakan vieraaksi. Ässät on hallinnut Porissa pelattuja kohtaamisia, nähdäänkö tämänkin ottelun päätteeksi Islannin jalkapallomaajoukkueelta kopioitu voittotuuletus?

Joukkueiden alkukausi on alkanut kohtuullisen mukavasti, sillä molemmat joukkueet löytyvät ennen keskiviikon pelejä kuuden parhaan joukosta. Tosin erot tällä hetkellä ovat vielä melkoisen pieniä, mutta kun maalinteko näyttää sujuvan ja erikoistilannepelaaminenkin on kohtuullisissa kantimissa, niin onhan siellä molemmilla ihan potentiaaliset mahdollisuudet menestymiseen.

Jesse Saarinen tekee paluun tuttuun seuraan:

Ässien onnistujia tähän mennessä tällä kaudella ovat pisteiden valossa olleet Sami Lähteenmäki (8+3), Maksim Matushkin (4+5), Philip McRae (1+7) ja Antoine Laganiere (4+3). Viimeksi mainitusta on vielä paljon iloa Ässille tällä kaudella, kunhan mies ei tötöile itseään pelikieltoon koiruuksien takia.

Pelicansin pisteonnistuja ovat olleet lähinnä Ilkka Kangasniemi (4+4), Borna Rendulic (3+3) ja Aleksi Rekonen (2+4). Joukkueen pelaajisto on tehnyt aika tasaisesti pisteitä, joten nälkää riittää varmasti monella pelaajalla.

Parhaat vedonlyöntibonukset uusille pelaajille

Kuntopuntarissa Pelicans edellä

Ässät on kertoimien mukaan suosikki, mutta kuntopuntarissa Pelicans pesee Ässälauman mennen tullen. Kuudessa viime pelissä Pelicans on ottanut peräti 12 pistettä, Ässät on kauhonut samassa ajassa vain seitsemän pistettä.

Pelicans on ottanut pisteitä nyt viidestä ottelusta peräkkäin, mutta kääntyykö kelkka Ässien vieraana? Oletettavasti vähämaalinen ottelu luvassa, kupongille alle 5.5 maalia edellisten pelien perusteella. Myös alle 4.5 voisi olla tähän peliin mahdollinen.

Onko näitä tunnelmia luvassa tänään?

 

Molempia varmaan kiinnostaa paikka kuuden sakissa jatkossakin, joten tasapelin mahdollisuutta ei voi tässä pelissä laskea pois. Isoin kerroin tähän matsiin löytyykin sieltä.

bruins
NHL: New York Rangers - Boston Bruins 24.3.2016 klo 02.00

Katkeaako Bostonin kolmen pelin tappioputki heikosti pelannutta Rangersia vastaan?

liigalogo-iso
Liiga: Tappara - Lukko 26.3.2016 klo 17.00

Tappara on ahdistanut Lukon nurkkaan. Tasaiseksi ennakoitu sarja on kääntynyt selvästi tamperelaisten suuntaan. Kairaako Lukko pakkovoiton tiukassa paikassa?

Vancouver Canucks v Calgary Flames – Game Three
NHL: St. Louis Blues - Vancouver Canucks 26.3.2016 klo 02.00

St. Louis Blues ottaa kotijäällään yhteen Vancouver Canucksin kanssa. Vierasjoukkueelle tarjotaan harvinaisen isoa kerrointa. Canucks venyy yllätykseen?

liigalogo-iso
Liiga: SaiPa - JYP 28.3.2016 klo 17.00

SaiPa onnistui raapimaan Jyväskylästä pakkovoiton. Nyt joukkueella on mahdollisuus lyödä sarja tasoihin Lappeenrannassa. Vieläkö sarja jatkuu?

Toronto Maple Leafs v Anaheim Ducks
NHL: Edmonton Oilers - Anaheim Ducks 29.3.2016 klo 04.00

Ducks on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä. Nyt joukkue jahtaa kuitenkin vielä Tyynenmeren divisioonan voittoa. Edmontonista rutiinivoitto?

nhl-liiga
NHL: Philadelphia Flyers - Washington Capitals 31.3.2016 klo 03.0...

Flyersin ja Capitalsin välisestä ottelusta tekee erittäin mielenkiintoisen se, että nämä joukkueet saattavat kohdata pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Nappaako Flyers tärkeät pisteet?

detroit-2
NHL: Montreal Canadiens - Detroit Red Wings 30.3.2016 klo 02.30

Detroit jahtaa kiivaasti viimeisiä pudotuspelipaikkoja. Ensi yönä joukkue kohtaa tärkeässä pelissä loukkaantumisten runteleman Montrealin. Pystyykö kotijoukkue taistelemaan Detroita vastaan?

Laine-Puljujärvi
Liiga: Kärpät - Tappara 1.4.2016 klo 18.30

Tutut viholliset jälleen vastakkain. Kärpistä on tehty ensimmäiseen osaotteluun aivan liian iso ennakkosuosikki? Tapparalle tarjotaan maistuvaa kerrointa.

Expired items