ässät pelicans 11.10.2017

Ässät vastaan Pelicans tiistaina. Onko pata valttia vai tekeekö pelikaanit ryöstön?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 10/11/2017
Jaa tämä...

Porissa pelataan keskiviikkona mielenkiintoine kamppailu kun Pelicans asettuu ässäpakan vieraaksi. Ässät on hallinnut Porissa pelattuja kohtaamisia, nähdäänkö tämänkin ottelun päätteeksi Islannin jalkapallomaajoukkueelta kopioitu voittotuuletus?

Joukkueiden alkukausi on alkanut kohtuullisen mukavasti, sillä molemmat joukkueet löytyvät ennen keskiviikon pelejä kuuden parhaan joukosta. Tosin erot tällä hetkellä ovat vielä melkoisen pieniä, mutta kun maalinteko näyttää sujuvan ja erikoistilannepelaaminenkin on kohtuullisissa kantimissa, niin onhan siellä molemmilla ihan potentiaaliset mahdollisuudet menestymiseen.

Jesse Saarinen tekee paluun tuttuun seuraan:

Ässien onnistujia tähän mennessä tällä kaudella ovat pisteiden valossa olleet Sami Lähteenmäki (8+3), Maksim Matushkin (4+5), Philip McRae (1+7) ja Antoine Laganiere (4+3). Viimeksi mainitusta on vielä paljon iloa Ässille tällä kaudella, kunhan mies ei tötöile itseään pelikieltoon koiruuksien takia.

Pelicansin pisteonnistuja ovat olleet lähinnä Ilkka Kangasniemi (4+4), Borna Rendulic (3+3) ja Aleksi Rekonen (2+4). Joukkueen pelaajisto on tehnyt aika tasaisesti pisteitä, joten nälkää riittää varmasti monella pelaajalla.

Kuntopuntarissa Pelicans edellä

Ässät on kertoimien mukaan suosikki, mutta kuntopuntarissa Pelicans pesee Ässälauman mennen tullen. Kuudessa viime pelissä Pelicans on ottanut peräti 12 pistettä, Ässät on kauhonut samassa ajassa vain seitsemän pistettä.

Pelicans on ottanut pisteitä nyt viidestä ottelusta peräkkäin, mutta kääntyykö kelkka Ässien vieraana? Oletettavasti vähämaalinen ottelu luvassa, kupongille alle 5.5 maalia edellisten pelien perusteella. Myös alle 4.5 voisi olla tähän peliin mahdollinen.

Onko näitä tunnelmia luvassa tänään?

 

Molempia varmaan kiinnostaa paikka kuuden sakissa jatkossakin, joten tasapelin mahdollisuutta ei voi tässä pelissä laskea pois. Isoin kerroin tähän matsiin löytyykin sieltä.

chelsea
Chelsea - West Bromwich 12.2.2018, kumpikin alamaissa, kumpi nous...

Chelsea on hävinnyt kaksi Valioliigan ottelua putkeen, ja Antonio Conten potkut näyttävät selviltä. WBA taas on Valioliigan jumbojoukkue.

aguero
Basel - Manchester City 13.2.2018, City on Mestareiden liigan ykk...

Manchester City taitaa pelata seurahistoriansa parasta kautta, se on mukana vielä jokaisessa neljässä turnauksessa. Basel tuskin Guardiolan ryhmää pudottaa.

redstar
Red Star - CSKA Moskova 13.2.2018, kotijoukkue on aliarvostettu

Punainen Tähti on tiukka jengi, se päästi Eurooppa-liigan lohkovaiheessa vain kaksi maalia, vaikka Arsenalkin oli samassa lohkossa.

pyeongchang-päivä
Keskiviikko 14.2. Tuleeko ampumahiihdosta tai yhdistetystä mital...

Upeita lajeja tarjolla Ystävänpäivän aamuun ja päivään. Katso ohjelma ja lyö vetoa!

real-madrid-psg-veikkaussivut-mestarien-liiga
Keskiviikko 14.2. Real Madrid - Paris SG - huippuottelu! Lyö vet...

Real Madridilla on pienempi kerroin, mutta yllättääkö PSG? Betsaa tulosta ja jännitä matsia!

salah
Porto - Liverpool 14.2.2018, ensimmäinen osa tarkasti?

Kumpikin joukkueista osaa maalinteon. Liverpoolin hyökkäys on tunnetusti kova, ja Porto teki viikonloppuna neljä kassia. Tänään kuitenkin tarkasti?

pyeongchang-päivä
Torstai 15.2. Leijonat avaa pelin ja ampumahiihdossa superpäivä...

Leijonat aloittaa pelit Saksaa vastaan ja naisten ampumahiihdossa mitalimahdollisuus. Betsaa ja jännitä mukana!

mustafi_kane
Östersunds - Arsenal 15.2.2018, illalla liki parikymmentä pakka...

Tiukka paikka lontoolaisille. Keski-Ruotsissa on lähes kaksikymmentä astetta pakkasta, ja lunta vaikka kuinka. Eikä Arsenalilla ole kunnon kärkimiestä.

Aikaisemmat otteluennakot