ässät pelicans 11.10.2017

Ässät vastaan Pelicans tiistaina. Onko pata valttia vai tekeekö pelikaanit ryöstön?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 10/11/2017
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Porissa pelataan keskiviikkona mielenkiintoine kamppailu kun Pelicans asettuu ässäpakan vieraaksi. Ässät on hallinnut Porissa pelattuja kohtaamisia, nähdäänkö tämänkin ottelun päätteeksi Islannin jalkapallomaajoukkueelta kopioitu voittotuuletus?

Joukkueiden alkukausi on alkanut kohtuullisen mukavasti, sillä molemmat joukkueet löytyvät ennen keskiviikon pelejä kuuden parhaan joukosta. Tosin erot tällä hetkellä ovat vielä melkoisen pieniä, mutta kun maalinteko näyttää sujuvan ja erikoistilannepelaaminenkin on kohtuullisissa kantimissa, niin onhan siellä molemmilla ihan potentiaaliset mahdollisuudet menestymiseen.

Jesse Saarinen tekee paluun tuttuun seuraan:

Ässien onnistujia tähän mennessä tällä kaudella ovat pisteiden valossa olleet Sami Lähteenmäki (8+3), Maksim Matushkin (4+5), Philip McRae (1+7) ja Antoine Laganiere (4+3). Viimeksi mainitusta on vielä paljon iloa Ässille tällä kaudella, kunhan mies ei tötöile itseään pelikieltoon koiruuksien takia.

Pelicansin pisteonnistuja ovat olleet lähinnä Ilkka Kangasniemi (4+4), Borna Rendulic (3+3) ja Aleksi Rekonen (2+4). Joukkueen pelaajisto on tehnyt aika tasaisesti pisteitä, joten nälkää riittää varmasti monella pelaajalla.

Kuntopuntarissa Pelicans edellä

Ässät on kertoimien mukaan suosikki, mutta kuntopuntarissa Pelicans pesee Ässälauman mennen tullen. Kuudessa viime pelissä Pelicans on ottanut peräti 12 pistettä, Ässät on kauhonut samassa ajassa vain seitsemän pistettä.

Pelicans on ottanut pisteitä nyt viidestä ottelusta peräkkäin, mutta kääntyykö kelkka Ässien vieraana? Oletettavasti vähämaalinen ottelu luvassa, kupongille alle 5.5 maalia edellisten pelien perusteella. Myös alle 4.5 voisi olla tähän peliin mahdollinen.

Onko näitä tunnelmia luvassa tänään?

 

Molempia varmaan kiinnostaa paikka kuuden sakissa jatkossakin, joten tasapelin mahdollisuutta ei voi tässä pelissä laskea pois. Isoin kerroin tähän matsiin löytyykin sieltä.

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

arsenal
Arsenal - Atletico Madrid 26.4.2018, Wengerin viimeiset viikon Ar...

Arsene Wenger jättää Arsenalin, nyt olisi legendaarisen ranskalaisen mahdollisuus poistua Emiratesilta voittajana, Eurooppa-liigan pokaali kainalossa.

Aikaisemmat otteluennakot