Ässät - Pelicans 14.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Hurjavireinen Pelicans matkustaa Ässien vieraaksi.

Ässät – Pelicans, merkki 2, kerroin 3,20 Nordicbet
Ässät – Pelicans ML, merkki 2, kerroin 2,35 Unibet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,95 | 4,05 | 3,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa sijalla kymmenen oleva Lahden Pelicans on kuin salama kirkkaalta taivaalta noussut jääkiekon Liigan yhdeksi kuumimmasta joukkueista. Viisi edellistä ottelua ovat Pelicansille tuottaneet mahtavasti neljä voittoa. Edellisellä kierroksella Pelicans voitti kotonaan HPK:n 4-1 maalein. Lahtelaisten suurin vahvuus on ollut vierasjoukkueen puolustustyöskentely, sillä Jere Myllyniemi on viime aikoina ollut huikeassa pelivireessä ja sitä kautta se on vaikuttanut lahtelaisten muuhunkin tekemiseen. Tänään Pelicans matkustaa mielenkiintoisessa ottelussa testaamaan Ässien päivän vireen. Ässät lähtee kotonaan tähän otteluun lievänä ennakkosuosikkina, mutta neljästä edellisestä ottelustaan Pelicans on pystynyt peräti kolmessa jättämään vastustajansa korkeintaan yhteen tehtyyn maaliin. Pelicansillahan oli hetki sitten menossa vaatimattomasti yhdentoista ottelun mittainen tappioputki, mutta tällä hetkellä lahtelaiset lukeutuvat Liigan kuumimpien joukkueiden listaan.

Ässien vahva pelivire alkaa olla hiipumaan päin, sillä kolmesta edellisestä ottelustaan kotijoukkue on varsinaisella peliajalla saalistanut ainoastaan yhden voiton. Edellisellä kierroksella Ässät kävi todella tiukan kamppailun Helsingissä HIFK:ta vastaan. Ässät sortui kuitenkin lopulta täydellisesti, koska porilaisten voittomahdollisuudet sulivat kuusi sekuntia ennen täyttä aikaa. Ässät on saanut viime aikoina todella paljon kritiikkiä siitä, kun kotijoukkueella ratkaisijoita löytyy ainoastaan yhdestä kentästä. Viime aikoina Dragan Umicevic sekä Niklas Hagman ovat olleet vastustajalle kuin vastustajalle vaikeita pideltäviä, mutta siitä huolimatta Ässät on ollut kotonaan kokonaisuutta ajatellen todella huono. Viisi edellistä kotiottelua ovat varsinaisella peliajalla porilaisille tuottaneet käsittämättömästi ainoastaan yhden voiton. Ässillä on tosissaan muutamia huikeita yksilöitä, mutta siitä huolimatta viime aikoina kotijoukkueen pelivire on ollut jälleen laskusuuntaan päin matkalla.

Pelicansin peliesitys oli viimeksi HPK:ta vastaan melko tahmean näköistä, vaikka loppunumerot viittasivatkin selkeään jopa ylivoimaan. Pelicansillahan on ollut viime aikoina ongelmia erikoistilannepelaamisen kanssa, sillä Vili Sopasen poissaolo on tehnyt Pelicansin ylivoimasta todella sekavan näköistä. Ylivoimalla lahtelaiset eivät ole muutamassa edellisessä ottelussaan saaneet käytännössä mitään aikaan, mutta toisaalta tänään vierasjoukkueelle tarjoutuu tuohonkin asiaan muutoksen mahdollisuutta. Vili Sopanen on tänäänkin sivussa Pelicansin vahvuudesta, mutta muuten lahtelaisillakaan ei ole uusia loukkaantumisia ilmennyt. Jere Myllyniemi on tällä hetkellä Liigan kolmen parhaimman maalivahdin joukossa, joten maalivahtipeliin lahtelaisten ottelu ei tänäänkään tule kaatumaan. Kaiken kaikkiaan tällä kerroinasettelulla Pelicans on syytä nostaa vetokupongille mukaan, sillä Ässien vahva vire on mahdollisesti hieman hiipumassa.

Veikkaussivut | Tuomas