Ässät - Pelicans 2.10.2012 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 02/10/2012
Jaa tämä...

Ässät sekä Pelicans vastakkain Porissa.

Ässät – Pelicans, merkki 2, kerroin 
Ässät – Pelicans ML, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,72 | 4,25 | 4,00 

Jääkiekon SM-liigaa, Porissa kohtaavat Ässät sekä Lahden Pelicans. Molemmilla on alla tappiot, sillä Ässät hävisi viimeksi Jyväskylässä JYPin vieraana niukasti 2-1 maalein, lahtelaiset puolestaan kokivat jälleen yhden tappion lisää Kuopiossa KalPan vieraana. Pelicansin alkukausi on ollut synkkä ja sitä on yhtään sen enempää turhaa lähteä kiertelemään. Kai Suikkanen ei ole saanut missään tapauksessa kaikkea mahdollista potentiaalia lahtelaispoppoosta irti ja nyt olisi korkea aika sen alkaa tapahtumaan. Kuitenkin viime kauden hopeamitalistit omaavat kuitenkin laadukkaan materiaalin, vaikka viime kauden tasoa lahtelaisryhmä ei olekaan.

Pelicansin yksi suurimmista ongelmista on tosiaan ollut ailahteleva pelaaminen sekä myös maalivahtitilanne. Joonas Kuusela tai Jere Myllyniemi eivät ole täyttäneet niitä odotuksia, mitä heihin kohdistettiin ennen kauden alkua ja tämä koskee varsinkin jälkimmäisenä mainittua. Kuusela on kuitenkin pystynyt tekemään sen minkä on voinut ja on aivan ansaitusti lahtelaisten ykkösmaalivahtina varmasti myös Porissa. Pelicansilla olisi nyt hyvä mahdollisuus laittaa puolustustaan kuntoon, sillä Ässien maalinteko-osasto on ollut todella kapea!

Kertoimissa Ässät on arvioitu suureen suosikin asemaan. Kuitenkaan missään tapauksessa SM-liigassa ei ole varsinaisia tasoeroja, joten lahtelaisten kerroin on ehdottomasti hyvä.

Katso myös vihje toiseen SM-liigan huippuotteluun :

Kärpät – Jokerit

Veikkaussivut | Tuomas