Ässät - Saipa 22.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako kuntopuntarin kärki dominointia?

Ässät – Saipa, Merkki 1, Kerroin 1.70 NordicBet

Pelaa Ässien voittoa Nordicbetillä, saat 100€ bonuksen TÄSTÄ >>

Ässät on tällä hetkellä liigan kuumin joukkue ja voittoputki on venynyt jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Tuota putkea Poriin lähtee tällä kertaa katkomaan yksi idän ihmeistä – Saipa. Avainkysymys perjantai-illan koitokseen on: Joko Ässillä on hiipinyt hyvänolontunne puseroon vai jatkuuko vakuuttavat esitykset myös lappeenrantalaisten kustannuksella.

Ässät on syttynyt kevään kiimaan erittäin komealla tavalla. Joukkueen peli näyttää valmiilta, yksilöt kuten Joel Armia ovat löytäneet parhaan tasonsa ja joukkueesta huokuu hyvä henki. Ässät löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta seitsemän, mutta joukkue tulee varmasti tekemään kaikkensa, jotta nousu kuuden joukkoon onnistuisi. Ässien nykykunnolla tavoite tuntuisi olevan täysin saavutettavissakin. Ässien eduksi on laskettava myös se, että vaikka pelin sisällä tapahtuisikin pieniä notkahduksia, niin se on pystynyt paikkaamaan ne ja nostamaan pelin jälleen uomiinsa. Tilastotappion vaara on oikeastaan nyt se, mitä Porissa eniten pelätään.

Saipa kuuluu siihen onnelliseen joukkoon, joka on saanut huilata viime lauantaista lähtien, joten joukkue pääsee iskemään tuoreilla jaloilla huippuvireisen porilaisnipun kimppuun. Edellisessä ottelussa HPK:ta vastaan Saipa oli niin sanotusti köysissä. Peli oli vaikean näköistä, ne kahden metrin syötöt meni juuri sen kolme metriä ohi, erikoistilannepelaaminen oli luokatonta jne. Tässäkin suhteessa pienoinen huili on voinut tehdä erittäin hyvää Saipa-leirissä. Joukkue pelaa parhaimmillaan erittäin viihdyttävää, tehokasta ja tyylikästä kiekkoa. Jos se pystyy siihen Ässiä vastaan, tulee porilaisten illasta vaikea eikä voittoputken venyttäminen lappeenrantalaisten kustannuksella tule olemaan helppoa.

Ässien voittoputkesta huolimatta melko vaikea kohde veikata, koska Saipa. Uskon kuitenkin, ettei tilastotappio koita Ässille vielä perjantaina vaan voittoputki venyy ja paukkuu.

Veikkaussivut | Oskari