Ässät - Sport 26.9.2014 | Patapaidat jälleen kotikaukaloon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Sportilla ei ole kulkenut vieraissa.

Vihje lyhyesti

Ässät saa tänään vastustajia Vaasasta, kun vastaan asettuu Sport. Illan kotijoukkue on saalistanut kuudesta pelaamastaan ottelusta yhteensä 10 pistettä. Sportilla on puolestaan viidestä matsista kasassa 6 pistettä.

[ Sportin otteluissa tehdään paljon maaleja. Vetolapulle voi kokeilla hakuna isoja maalimääriä. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Kotijoukkue on ottelussa ennakkosuosikki ja tämä näkyy myös kertoimissa. Ässillä on vastustajaansa parempi materiaali ja Isomäki ei ole perjantai-iltana helppo paikka vastustajalle. Kotijoukkueen voitolle tarjottava kerroin on vielä juuri ja juuri pelattava, joten napataan se mukaan vetoihin.

Vihje: Ässät, kerroin 1.65 Unibet 

 

 

Perustelut vihjeelle

Ässät katkaisi kahden ottelun tappioputkensa viime kierroksella hakemalla voiton Hämeenlinnasta varsinaisen peliajan jälkeen. Pistepussia halutaan nyt lihottaa kotijäällä sarjanousijan kustannuksella.

Porilaiset ovat päässeet ihailemaan Ässien peliä vasta kahdesti. Joukkue on kotijäällään erittäin vahva ja vierasjoukkue tulee joutumaan tänään alusta asti kovaan paineistukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että paremman materiaalinsa turvin kotijoukkue saa käännettyä peliä itselleen ennemmin tai myöhemmin.

[ Kohteessa voi pelata Ässien yli yhden maalin voittoa, mikäli hakee kovempaa kerrointa Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

Sport on onnistunut kotonaan nappamaan kaksi arvokasta voittoa, mutta vieraissa peli on ollut tuskaista. Varsinkin maalinteko on ollut vaikeaa, joten joukkue hakee siihen tänään parannusta. Ässien Rasmus Rinne on ollut mainiossa iskussa tolppien välissä, joten helpolla kotijoukkueen verkko ei heilu tänäänkään.

Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella kahdesti ja molemmat nappasivat yhden voiton. Tästä ei voi vielä vetää kuitenkaan suuria johtopäätöksiä. Kotietu painaa tänään niin paljon, että tässä kohteessa ei uskalla hakea yllätystä.

Vihje: Ässät, kerroin 1.65 Unibet 

 

Veikkaussivut | Antti