Ässät - Tappara 4. finaali 20.4.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Jännitystä koko rahalla luvassa myös tänään.

Tänään luvassa jälleen erittäin viihdyttävä kiekkoilta. Tullaan näkemään myös finaalisarjan ensimmäinen vierasvoitto.

Unibetilta kovin kerroin Tapparalle —> Kiinni! Uusille pelaajille 100% talletusbonus! >>>

Eilinen koitos Tapparan ja Ässien välillä oli täydellistä kiekkoviihdettä. Uskomaton kokonaisuus ennen aloituskiekkoa syntyneestä nokkapokasta aina viimeisen sekuntin ratkaisumaaliin asti. Tätä on jääkiekko parhaimmillaan.

Mitenkäs sitten tänään? Ässät on nyt jo toista kertaa putkeen tilanteessa, jossa kotona pitäisi päästä kuittaamaan tylysti edellisen ottelun raastava viime hetken tappio. Keskiviikkona se onnistui komeasti, mutta pystyykö Karri Kivi lietsomaan soturinsa uudelleen vastaavanlaiseen raivoon. Epäilen. Joel Armian on ehdottomasti ruvettava laittamaan paikoista paremmalla prosentilla kiekkoa maaliin, mikäli Porissa halutaan juhlia mestaruutta tänä keväänä.

Tappara on nyt jo kahdesti ottanut erittäin tärkeät voitot aivan viime hetkillä. Tämä nostaa tamperelaisten pelihuumoria kerta kerralta. Pori oli Tapparalle erittäin vaikea paikka keskiviikkona. Pääseekö kotiyleisö hiipimään tänäänkin tamperelaisten ihon alle? Tapparan pitää saada pudotettua jäähyt minimiin. Keskiviikkona Tappara oli jatkuvasti alivoimalla ja sama tilanne jatkui osittain myös eilen. Erityisesti Porissa pelattaessa tähän ei olisi varaa.

Keskiviikon kaltaista hurlumheita ei nähdä tänäänkään. Tappara hakee tämän sarjan ensimmäisen vierasvoiton.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: OskariVillanen