Ässät - Tappara 28.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Viime kauden finaalistit vastakkain Porissa.

Ässät – Tappara, merkki alle 5,5 maalia, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 2,20 | 4,20 | 2,65

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Porissa yhteen iskevät Ässät sekä vieraaksi saapuva Tampereen Tappara. Molempien joukkueiden alkukausi on ollut vähintäänkin haastava. Sarjataulukossa Ässät on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, kun taas Tappara on kahta sijaa ylempänä. Jokainen muistaa varmasti juuri Ässien sekä Tapparan väliset kohtaamiset viime keväänä unohtumattomassa finaalisarjassa. Ässäthän lopulta nappasi mestaruuden, joten Tapparalla näyttöhalut ovat varmasti erittäin korkealla. Tapparalla on lisäksi alla erittäin niukka 1-2 maalein tappio eiliseltä Jokereita vastaan, joten ärsytetyn vierasjoukkueen Ässät tulee tänään vastaansa saamaan.

Ässät on joutunut pelaamaan valtavasti vierasotteluita alkukauden aikana, joten pitkästä aikaa Ässät pääsee takaisin pelaamaan kotiyleisönsä eteen. Ässät hävisi viimeksi niukasti SaiPaa vastaan Lappeenrannassa 3-2 maalein ja lisäksi Ässät on tämän viikon aikana ehtinyt häviämään Kuopiossa 4-0 numeroin KalPan vieraana. Ässät on tehnyt tällä viikolla vain kaksi maalia, joten porilaisilla on ollut vähintäänkin jonkinlaisia maalinteko-ongelmia. Kotonaan Ässät on sentään voittanut toistaiseksi molemmat ottelunsa, mutta toisaalta nyt vastustajan taso on huippuluokkaa puolustuksen osalta – tähän mennessä Ässät on kotonaan tehnyt maaleja neljän keskiarvolla, tänään samanlaista tuskin on tiedossa.

Tappara hävisi edellisessä vierasottelussaan täysin käsittättömästi 6-1 maalein HPK:ta vastaan, joten Tapparan valmennus on sentään oikeitakin asioita saanut tällä viikolla aikaan. Ässät tulee saamaan hurjan tuen kotiyleisöltään, mutta toisaalta Ässien pelaaminen on ollut niin vuoristorataa, että lähtökohdat ovat hyvin tasaiset. Kaiken kaikkiaan tiedossa tulee olemaan erittäin tasainen kohtaaminen. Ässien kotietua myös kaventaa kotijoukkueen loukkaantumiset. Sivussa ottelussa ovat esimerkiksi Kamil Kreps, Tapio Sammalkangas sekä Ville Ahlgren. Viimeiseksi mainittu pelaaja jätti SaiPa -ottelun kesken muutama päivä sitten. Alle 5,5 maalia on lähellä toteutua.

Veikkaussivut | Tuomas