Ässät - TPS 18.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Ässät merkittävän kotivoiton turkulaisista?

Ässät – TPS, merkki 1, kerroin 1,75 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,75 | 4,20 | 3,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään seitsemän ottelun kierros, Porissa yhteen iskevät Ässät sekä Turusta vieraaksi saapuva TPS. Tässäkin ottelussa panokset ovat hurjaa luokkaa varsinkin Ässien kannalta. Tästä ottelusta Ässien on ehdottomasti saatava täydet pisteet, jotta kotijoukkueen mahdollisuudet pudotuspelipaikan suhteen olisivat edelleen elossa. TPS sopii vastustajana Ässille loistavasti, sillä turkulaiset ovat menettäneet pala palalta vierasjoukkueen tärkeimpiä pelaajia ja sitä kautta muutenkaan turkulaiset eivät käytännössä taistele enään pudotuspelipaikasta. TPS voitti kylläkin eilen Ässät kotonaan 2-1 maalein, joten siinä mielessä tänään jäällä tullaan näkemään näyttöhaluinen kotijoukkue. Ässät on kokonaisuutta ajatellen ollut kotonaan yllättävänkin vaisu, mutta viime aikoina porilaiset ovat löytäneet lisää ratkaisijoita ja sitä kautta pistepussikin on päässyt mukavasti lihoamaan.

TPS:n vierassaldo ei lupaile hyvää tätäkään ottelua ajatellen. Fredrik Norrena on edelleen osoittanut olevansa turkulaisten maalilla voittava maalivahti, mutta yksistään hänkään ei voi otteluita vierasjoukkueelle voittaa. Kaiken kaikkiaan TPS on varsinaisella peliajalla saalistanut kolme vierasvoittoa. Yhtä surkeaa toista vierasjoukkuetta tämän kauden Liigasta ei ole löytynyt. TPS ei ole kymmeneen edelliseen vierasotteluun saalistanut varsinaisella peliajalla ensimmäistäkään voittoa. Ässien tulee tänään keskittyä tarkemmin omiin henkilökohtaisiin virheisiin, sillä eilisessä taistelussa niitä tuli liikaa. TPS iski käytännössä molemmat maalinsa Ässien puolustuksen tehdessä karmeita henkilökohtaisia virheitä. Joku saattaisi jopa eilisen perusteella sanoa, että Ässien puolustus näytti kokonaisuutta ajatellen todella sekavalta, mutta toisaalta tässä ottelussa Ässille vastustajan taso on käytännössä helpointa mahdollista luokkaa. Eilisessä ottelussa maaleja oltaisiin voitu nähdä huomattavasti enemmänkin, mutta kummankaan joukkueen viimeistely ei ollut kohdallaan.

Lähtökohtaisesti tämä ottelu lauantai-iltana tulee olemaan Ässille tämän mennessä kauden tärkein ottelu. Jos Ässät tänään häviää, kotijoukkueen tilanne alkaa vaikuttamaan pudotuspelipaikan suhteen lähes mahdottomalta. TPS joutuu tähän otteluun melko pahasti vajaamiehisenä, joten siinä mielessä sekin asia viittaa Ässien voittomahdollisuuksiin. TPS:ltähän sivussa ovat tänään esimerkiksi Derek Famulare, Tapio Laakso, Markus Seikola sekä Tadas Kumeliauskas. Tähän otteluun on lähdettävä Ässiä vetokupongille tarjoamaan, sillä kolme edellistä kotiottelua ovat porilaisille tuottaneet yhtä monta voittoa. Ässien tekemisessä on edelleen paljon puutteita, mutta TPS:ää vastaan kotonaan täysi pistepotti on pystyttävä nappaamaan. Ässien on tänään eilistä pienemmässä kaukalossa saatava pelistä kiinni jo ensimmäisessä erässä, sillä eilen TPS vei oikeastaan selkeästikin kahta ensimmäistä erää eikä Ässien kiri riittänyt tasoitukseenkaan saakka.

Veikkaussivut | Tuomas