Ässät - TPS 22.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Ässät sekä TPS vastakkain Porissa.

Ässät – TPS, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 
Ässät – TPS, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,89 | 4,20 | 3,20 

 

 

Tänään tarjolla on huikeaa urheiluviihdettä, sillä jääkiekon Liigassa pelataan ensin kuusi ottelua ja heti perään Mestarien liiga palaa maajoukkuetauolta. Tässä vihjeessä käsittelemme Porissa pelattavaa ottelua Ässien sekä TPS:n välillä. Sarjataulukko kertoo tällä hetkellä sellaista, että Ässät löytyy kahdeksannelta sijalta, kun taas TPS puolestaan on erittäin syvissä vesissä. TPS löytyy tarkemmin sanottuna toiseksi viimeiseltä sijalta. Niin Ässien kuin TPS:n tilanne on erittäin huolestuttava, sillä Ässät hävisi viimeksi Bluesin vieraana 2-1 maalein ja puolestaan TPS:llä on uskomattoman suuria maalinteko-ongelmia. TPS hävisi viimeksi HPK:ta vastaan 0-3 maalein ja kaiken kaikkiaan TPS on edelliseen kolmeen otteluun viimeistellyt kaksi maalia! Jotain TPS:n tilanteesta kertoo se, että turkulaisryhmä on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden.

Ässät on nyt kahden ottelun tappioputkessa, mutta aivan samaa voidaan sanoa Ässien tilanteesta kuin TPS:nkin tilanteesta. Ässille maalinteko on myös samalla tavalla tällä hetkellä äärimmäisen vaikeaa. Ässät on kahteen edelliseen otteluun varsinaisella peliajalla onnistunut viimeistelemään vain kolme maalia. Viimeksi kotonaan Ässät hävisi Kärpille jatkoilla lopulta 2-3 numeroin. Ässät toisaalta tunnetaan vahvana kotijoukkueena, joten se on sanottava porilaisten puolustukseksi. Ässäthän voitti kaksi edellistä kotiotteluaan ennen Kärpät -kamppailua, mutta molemmissa otteluissa maaleja tehtiin vähän.

Ässien sekä TPS:n kohtaamiset ovat aina mielenkiintoisia, mutta pääpointti oli kuitenkin se, että maaleja joukkueet ovat keskinäisissä kohtaamisissa tehneet melkoisen vähän. Joukkueiden viime kohtaaminen pelattiin tämän kuun alussa ja silloinhan varsinaisella peliajalla nähtiin neljä maalia. Lähtökohtaisesti järkevintä on tässäkin ottelussa lähteä pelaamaan alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia valintoja. Ässät on ehdottomasti suosikki kotonaan eikä TPS tunnu tällä hetkellä löytävän lainkaan maalintekijöitä. Saattaakin olla, että tiedossa tulee olemaan äärimmäisen vähämaalinen kohtaaminen. 

Veikkaussivut | Tuomas