ässät tps veikkaussivut liiga

Perjantai 9.2. Ässät - TPS. Porissa luvassa perjantai-illan huumaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 02/09/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Liigassa nähdään perjantaina varmasti melko kuuma kamppailu kun Ässät saa TPS:n vieraaksi. TPS himoitsee vielä Liigan kakkospaikkaa ja Ässien tulisi nyt kerätä pisteitä ettei säälipleijaripaikkakin livahda lätkähanskoista.

Ässien kuntopuntarilla ei Porin torilla pahemmin kehuskella, mutta sentään Jukurit kaatui edellisessä ottelussa tällä viikolla. 10 matsin saldo on 2-8 ja maaliero on 29 – 36. TPS:n peli on sekin hieman yskinyt viime aikoina, tosin rankkarivoitto Kärpistä lämmittänee turkulaisia mainiosti. 10 viime pelin saldo Tepsillä on 5-5 ja maalit 23-24, joten varsin vähän on maaleja tehty keskimäärin. Joukkueiden kohtaamiset Porissa ovat menneet viime aikoina 5-5, mutta kuudesta viime kotipelistä Ässät on voittanut TPS:ää vastaan vain yhden.

Tänään Porissa tunteikkaita hetkiä luvassa kun Jaroslav Otevrel palaa Poriin.

Ässien kotisaldo tällä kaudella ei ole mikään kaikkein mainioin, 25 pelistä se on napannut vain 9+2 voittoa ja 2+12 tappiota. Maalisaldokin on -17 tappiolla, joten porilaisille ei ole ihmeemmin herkkua tarjottu. Tähän kun lisätään se fakta että TPS on toiseksi paras vierasjoukkue 11+3 voitolla ja 5+6 tappioilla sekä +18 maalisaldolla, niin ei tarvitse ihmetellä miksi TPS on vedonlyöntikertoimissa suosikki.

Unibet kertoimet otteluun

Unibetin peruskertoimet matsiin ovat 2.80 – 4.00 – 2.25. Kun kyseessä on melkein paikallispeli ja perjantai-ilta, Porissa voi toki tapahtua mitä tahansa. Matsiin on saatavilla jälleen mukavasti vedonlyöntimahdollisuuksia ja tasoitusvedolla tästä saa vieläkin herkullisemman. Jos TPS jatkaa Porissa hyvää meininkiä, alkutilanne 2-0 voisi olla hyvä käyttää 6.75 tai 5.50 kertoimella, tasurilla tai TPS-voitolla.

Pienin kerroin tulosvetoon on 11.00 tulokselle 2-2. Pienin kerroin Ässien voitolle on puolestaan 3-2 voitossa (20.00) ja TPS voiton pienin kerroin on tuloksille 1-3 ja 2-3 (18.00). Pistevedossa Ilari Filppulan kerroin on 1.60, Tomi Kallion pinnasta 1.67. Laganiere (1.92) ja Matushkin (2.30) Ässiltä myös hyviä vaihtoehtoja pistenikkareiksi.

Näin pelattiin joulukuun 2017 alussa näiden joukkueiden välillä.

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

iwobi
Arsenal - West Ham 22.4.2018, Arsenal valmistautuu torstain ottel...

Arsenal pelaa torstaina Eurooppa-liigan välierän Atletico Madridia vastaan. Arsene Wenger jo totesi, että Eurooppa-liiga on loppukauden ykköstavoite.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Maanantai 23.4.2018 Tappara - Kärpät - joko sarja menee poikki?...

Kärpät on napannut jo kolme voittoa, mutta Tappara ei ole luovuttanut. Tästä on pakko alkaa ihmenousu?

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

Aikaisemmat otteluennakot