Porin Ässille kaksi uutta pelaajasopimusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Colby Cohen ja Ziga Jeglic liittyvät hallitsevan mestarin rosteriin.

24-vuotias Colby Cohen on allekirjoittanut ensi kauden kattavan sopimuksen Ässien kanssa. Isokokoinen puolustaja saapuu Poriin Boston Bruinsin organisaatiosta. Cohenilla on vyöllään kolme ottelua NHL:ssä Colorado Avalanchen riveistä.

Ässien urheilutoimenjohtaja Mika Toivola kommentoi Cohenin sopimusta.

– Pelaajalla oli voimassa oleva sopimus Boston Bruinsin kanssa, jonka vuoksi emme voineet tiedottaa sopimusta aikaisemmin.

– Cohen on hyvin liikkuva, taitava kiekollinen puolustaja, joka pystyy avaamaan peliä hyvin. Hän on myös todella motivoitunut ja hänen kehityssuuntansa on menossa ylöspäin. 

– Iso juttu meille, että saamme tänne motivoituneen pelaajan, jonka tavoite on pelata nopealla aikataululla NHL:ssä. Lisäksi oikealta ampuvana hän sopii hyvin meidän puolustuskalustoomme.

Sloveniasta kotoisin oleva Ziga Jeglic siirtyy Ässiin kaksivuotisella sopimuksella. Viime kauden Jeglic on kiekkoillut Allsvenskanissa Södertäljen riveissä. 25-vuotias laitahyökkääjä on kuulunut Slovenian maajoukkueen vakiokalustoon jo useamman vuoden ajan.

Toivolan kommentit Jeglic siirtymisestä Padan riveihin.

– Pelaaja osoitti selkeätä halua pelata täällä ja me olemme seuranneet häntä jo pidempään. Jeglic on kiekollisesti taitava ja hyvin luisteleva pelaaja. Lähtökohtaisesti hänen pelipaikkansa on kärkiketjujen takana, mutta hänellä on potentiaalia 1-2 ketjuihin asti. Tarvittaessa hän pystyy pelaamaan myös keskellä.

– Myös Jeglicin kehityskäyrä on menossa voimakkaasti ylöspäin.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen