Aston Villa - Arsenal 13.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/12/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Arsenalin hurja pelivire Aston Villan vieraana?

Aston Villa – Arsenal, merkki 2, kerroin 1,54 Betsson
Aston Villa (+1) – Arsenal, merkki 2, kerroin 2,45 Unibet

Betssonin kertoimet otteluun 6,20 | 4,20 | 1,54 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Aston Villa sekä vieraaksi saapuva Arsenal. Sarjataulukossa Aston Villa on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Arsenal löytyy sijalta kolme. Joukkueiden välinen piste-ero Arsenalin eduksi tässä vaiheessa on hieman yli kaksikymmentä pistettä. Lähtökohtaisesti Arsenal lähtee tähän otteluun vieraissakin selkeänä ennakkosuosikkina. Arsenalin peliesitykset eivät olleet kunnossa Joulun aikoina, mutta sen jälkeen Arsenal on palannut takaisin omalle tasolleen. Tykkimiehet ovatkin voittaneet neljä edellistä otteluaan. Viiteen edelliseen otteluun Arsenalille muutenkin ollaan tehty yhteensä yksi maali, joten voidaan sanoa, että vierasjoukkueen puolustus on ollut Valioliigan terävintä.

Aston Villa ui tällä hetkellä todella syvissä vesissä. Aston Villa hävisi viimeksi FA Cupin ottelussa surkealle Sheffield Unitedille 1-2 maalein. Viisi edellistä ottelua ovat Aston Villalle tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Aston Villa ei ole viiteen edelliseen otteluun kertaakaan pystynyt viimeistelemään kahta maalia tai useampaa kamppailua kohden. Kotijoukkueella on näin ollen ollut maalinteon kanssa suuria ongelmia. Aston Villallehan kotiedusta ei ole ollut myöskään minkäänlaista hyötyä. Aston Villa on kaiken kaikkiaan Valioliigan yksi surkeimpia kotijoukkueita. Kymmenen kotiottelua ovat Aston Villalle tuottaneet käsittämättömästi ainoastaan kaksi voittoa. Seitsemän tehtyä maalia kymmeneen kotiotteluun kertoo paljon Aston Villan tilanteesta. Kotijoukkueelta ratkaisupelaajat ovat puuttuneet käytännössä täydellisesti.

Aston Villa sekä Arsenal tulevat todennäköisesti tarjoamaan vauhdikkaan kohtaamisen, vaikka niin Aston Villalla kuin Arsenalilla on melkoisen suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa. Aston Villalta sivussa ovat esimerkiksi Nathan Baker, Libor Kozak sekä Jores Okore, kun taas Arsenalin poissaolijoista voidaan mainita Aaron Ramsayn, Kieban Gibbsin sekä Theo Walcottin nimet. Normaalilla peliesityksellä Arsenal tulee kaiken kaikkiaan suurella todennäköisyydellä vierasvoiton nappaamaan. Maalinteko Arsenalia vastaan on äärimmäisen vaikeaa Valioliigan parhaimmillekin joukkueille, joten helppoa se tuskin tulee myöskään Aston Villalle olemaan. Aston Villalla potentiaalia keskikastiin riittäisi, mutta kotijoukkue ei ole pystynyt minkäänlaisia pieniäkään odotuksia lunastamaan. Arsenalin materiaalilla muutamia tärkeitä loukkaantumisia kestetään huomattavasti paremmin kuin Aston Villan materiaalilla, joten vaikeaa on lähteä vetokupongille tarjoamaan mitään muuta kuin Arsenalin vierasvoittoa. Maalin tasoituksellakin vierasvoitto on melkoisen mukava valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas