Aston Villa - Manchester City 28.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Loukkaantumisten kanssa painiva Aston Villa isännöi manchesterilaisjättiä.

Aston Villa – Manchester City, merkki 2, kerroin 
Aston Villa (+1) – Manchester City, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 6,00 | 3,95 | 1,53 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa yhteen iskevät Aston Villa sekä vieraaksi saapuva Manchester City. Viikolla pelatuissa Cupin otteluissa Aston Villalle kävi hieman hassusti, sillä Tottenham murskasi vieraissa Aston Villan 0-4 maalein. Aston Villan tilanne tuon ottelun alla oli vaikea ja niin se on edelleen. Aston Villan sairaslista on viime aikoina ollut erittäin pitkä. Esimerkiksi Charles N’Zogbia sekä Christian Benteke ovat olleet viime aikoina sivussa. Aston Villa ei saisi antaa lainkaan materiaalissa tasoitusta vierasjoukkueelle, sillä materiaaliltaan Manchester City on jo valmiiksi niin paljon kotijoukkuetta edellä. Manchester City murskasi omassa Cupin ottelussaan Wiganin kotonaan vaatimattomasti 5-0 lukemin.

Aston Villalle kausi Englannin korkeimmalla sarjatasolla on alkanut hankalasti, sillä kotiotteluista on tähän mennessä tullut vain tappioita ja toisekseen kotiotteluissa maalinteko on ollut äärimmäisen hankalaa. Vain yksi tehty maali kahteen kotiotteluun eivät lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Toisaalta on selvää Aston Villan tasoiselle joukkueelle, että N’Zogbian sekä Benteken poissaolot näkynyt hyökkäyspään tehokkuudessa. Aston Villan materiaali ei vain kestä näin merkittäviä poissaolijoita varsinkaan pitkää aikaa.

Manchester City järjesti noin viikko sitten suorastaan maagisen näytöksen Manchester Unitedia vastaan 4-1 maalein päättyneessä ottelussa! Manchester Cityn hyökkäyskaluston jokainen tiesi jo etukäteen, mutta se, että neljä maalia tehdään Manchester Unitedin verkkoon – siinä olikin jo näytettä kerrakseen. Manchester City on tehnyt tälläisenä pienenä sivupointtina mainittuna kaksitoista maalia kolmeen viime otteluun. Taitaa Aston Villan yllätysmahdollisuudet haihtua tässä kamppailussa ilmaan.

Veikkaussivut | Tuomas