Aston Villa - Manchester United 15.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Manchester United täyttä pistepottia Aston Villan kustannuksella?

Aston Villa – Manchester United, merkki 2, kerroin 1,75 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 5,05 | 3,65 | 1,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Manchester United matkustaa päivän ensimmäisessä kamppailussa Aston Villan vieraaksi. Lähtökohtaisesti Manchester United nousee tässä kohteessa loistavaksi peli-ideaksi. Sarjataulukossa Aston Villa on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Manchester United löytyy yhdeksänneltä sijalta. Manchester Unitedin kohdalla tämä ottelu on ehdottomasti voitettava tai muussa tapauksessa sijoitukset kärjessä tulevat lopullisesti karkaamaan. Tällä hetkellä Manchester Unitedilla on kärkeen matkaa kolmetoista pistettä, mutta on toisaalta otettava huomioon, että vierasjoukkue on pelannut kärkeä yhden ottelun vähemmän.

Manchester United voitti Mestarien liigassa viikolla Shakhtarin 1-0 maalein, joten hieman heikompi pelivire sai viikolla päätöksensä. Manchester United on ollut tällä kaudella aivan liian epätasainen, mutta toisaalta osayy löytyy varmasti siitä, että vierasjoukkueella on ollut suhteellisen paljon ongelmia kokoonpanon kanssa. Varsinkin puolustuslinja on Manchester Unitedilla elänyt oikeastaan jatkuvasti. Viisi edellistä vierasottelua ovat Manchester Unitedilla joka tapauksessa tuottaneet kaksi voittoa sekä kolme tasapeliä, joten siinä mielessä edes tappiot ovat Manchester Unitedin kohdalla jääneet tulematta. Edellisessä vierasottelussaan Manchester United pelasi melko värikkään kamppailun Tottenhamin vieraana. Tuo ottelu päättyi 2-2 numeroihin.

Aston Villalle maalinteko on ollut käsittämättömän vaikeaa, vaikka viime aikoina tuossakin asiassa kotijoukkue on hieman piristynyt. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että neljästä edellisestä kotiottelustaan peräti kolmessa Aston Villa on jäänyt kokonaan ilman ainuttakaan tehtyä maalia. Edellisessä kotiottelussaan Aston Villa pelasi Sunderlandia vastaan maalittoman tasapelin. Aston Villan kannalta lopullinen kokoonpano on syytä tarkistaa ennen lopullisen pelipäätöksen tekemistä, sillä Libor Kozakin sekä Antonio Lunan pelikunto ratkeaa viime metreillä. Sivussa varmuudella on Aston Villalta on esimerkiksi Ron Vlaar. Lähtökohtaisesti Manchester United on vieraissakin suursuosikin asemassa, vaikka myös vierasjoukkueelta sivussa ovat esimerkiksi Robin Van Persie, Patrice Evra sekä Michael Carrick.

Veikkaussivut | Tuomas