Aston Villa - Tottenham 20.10.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Tottenham vierasvoittoa Aston Villan kustannuksella?

Aston Villa – Tottenham, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,80 | 3,35 | 1,95

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, tänään pelataan vain yksi kamppailu ja siinähän yhteen iskevät Aston Villa sekä vieraaksi saapuva Tottenham. Maajoukkuetauon jälkeen Englannissakin ollaan päästy takaisin jalkapallon pariin useiden mielenkiintoisten otteluiden voimin. Aston Villa on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kaksitoista. Aston Villalle maalinteko on ollut alkukaudella vaikeaa, sillä kotijoukkue on maalinteossa onnistunut vain noin yhden maalin tekemään ottelua kohden. Nyt vieraaksi saapuva Tottenham löytyy sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta, mutta on otettava huomioon, että Aston Villa sekä Tottenham ovat pelanneet muita joukkueita ottelun vähemmän. Tottenham on pelannut kaiken kaikkiaan erinomaisen alkukauden. Tottenham on voittanut jo neljä kertaa, ottelut ovat vierasjoukkueella olleet vähämaalisia, mutta ei se ole tahtia haitannut, sillä puolustus on toiminut. Tottenhamille ollaan tehty vasta viisi maalia.

Tottenham oli hetki sitten erinomaisessa voittoputkessa, mutta viime kierroksella ennen maajoukkuetaukoa Tottenham hävisi kotonaan 0-3 maalein West Hamia vastaan. Esitys oli kokonaisuudessaan Tottenhamilta aivan liian vaisu, joten samanlaiseen uudelleen ei ole Tottenhamilla missään tapauksessa varaa. Tottenham on pelannut niin vahvan alkukauden, että sitä olisi kurjaa pilata turhiin pistemenetyksiin selkeästi heikompia joukkueita vastaan. On kuitenkin syytä ottaa huomioon, että Tottenham on alkukaudella ehtinyt pelaamaan esimerkiksi jopa Chelseaa vastaan tasapelin 1-1 lukemin.

Aston Villalle maalinteko tuottaa tällä hetkellä niin suuria ongelmia, että on vaikeaa kuvitella kotijoukkueen vievän tästä ottelusta pistepottia. Ennen maajoukkuetaukoa Aston Villa ei saanut palloa kertaakaan sarjanousijan, Hullin verkkoon. Itseasiassa Aston Villa sekä Tottenham pelasivat Liigacupissa vastakkain joitain viikkoja sitten ja silloinhan Tottenham murskasi Aston Villan vieraissa 0-4 numeroin. Lähtökohtaisesti Tottenham on varmasti näyttöhaluinen edellisen tappionsa jälkeen. Vierasvoitosta lähdetään liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas