Atalanta - Cagliari 19.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Atalanta merkittävää kotivoittoa Cagliarista?

Atalanta – Cagliari, merkki 1, kerroin 2,45 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,45 | 3,15 | 3,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelussa Cagliari matkustaa Atalantan vieraaksi. Sarjataulukossa Atalanta on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Cagliari löytyy sijalta neljätoista. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä keränneet saman määrän pisteitä. Joukkueiden välinen materiaaliero on käytännössä olematonta luokkaa, joten kotiedulla on tässä ottelussa suuri rooli. Atalanta sekä Cagliari tunnetaan erittäin kotiriippuvaisina joukkueina. Cagliari on tottunut kotonaan haastamaan jopa Saapasmaan parhaimmistoon lukeutuvia joukkueita, mutta vieraissa Cagliari on normaalisti ollut umpisurkea. Yhdeksästä vierasottelustaan tällä kaudella Cagliari ei ole voittanut ensimmäistäkään. Matkapelit ovat kaiken kaikkiaan vierasjoukkueelle tuottaneet yhteensä säälittävät viisi pistettä. Maalinteko on vieraissa Cagliarille ollut täysin vieras käsite. Neljä tehtyä maalia matkapeleihin eivät voisikaan tuoda mukanaan käytännössä voiton voittoa.

Atalanta on pelannut tähän mennessä kotonaan hyvin, sillä yhdeksän kotiottelua ovat Sinimustille tuottaneet viisi voittoa, kaksi tasapeliä sekä yhtä monta tappiota. Atalanta kerää Cagliarin tavoin suurimman osan pisteistään kotonaan, joten siinä mielessä Atalantalle kaikki kaikessa ovatkin menestymiset kotiotteluiden osalta. Atalanta ei ole perustasoltaan tosissaan Cagliaria edellä, mutta Italian korkeimmallakin sarjatasolla kotietu on merkittävässä roolissa. Monet joukkueet ovat vieraissa pelatessaan täysin erilaisesta tilanteesta liikkeellä kotiotteluihin verrattuna. Atalantan kannalta on lisäksi myös todettava, että kotijoukkueen otteluohjelma on ollut viime aikoina vaikea. Kyllähän Cagliarillakin on alla taistelu Juventusta vastaan, mutta viisi edellistä ottelua ovat Atantan kohdalla tarkoittaneet kamppailuita esimerkiksi Napolia, AC Milania sekä Vanhaa Rouvaa vastaan. Viisi edellistä kotiottelua ovat Atalantalle tuottaneet mahtavasti kolme voittoa sekä tasapelin, joten siinä mielessä kotijoukkueeseen löytyy luottoa myös tänään.

Cagliari on vieraissa pystynyt pitämään vastustajat todella pienissä maalimäärissä, mutta mitään hyötyä siitä ei ole käytännössä ollut, sillä viiteen edelliseen vierasotteluun Cagliari on viimeistellyt yhteensä yhden maalin! Cagliarilla on lisäksi muutamia erittäin tärkeitä pelaajia sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta. Tarkemmin sanottuna Cagliarilta sivussa tänään ovat esimerkiksi Mauricio Pinilla, Vlada Avramov sekä Michael Agazzi. Cagliarilla muutamien pelaajan kohdalla tilanne on vielä epäselvää, joten asiahan on syytä tarkistaa ennen pelipäätöksen tekemistä. Atalanta lähtee tähän otteluun ilman Andrea Consiglia sekä Carlos Carmonaa, mutta jälkimmäisenä mainittu pelaajahan on erittäin lähellä pelikuntoa. Kaiken kaikkiaan Atalanta sekä Cagliari ovat pelanneet keskinäissä kohtaamisissa tasaisia maalin kamppailuita suuntaan tai toiseen ja varmasti samanlainen tiedossa on myös tänään, mutta Atalanta lähtee tähän otteluun ehdottomasti suosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas