Atalanta - Napoli 2.2.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/02/2014
Jaa tämä...

Järjestääkö Atalanta komean yllätyksen Napolin kustannuksella?

Atalanta – Napoli, merkki 1, kerroin 4,70 ComeOn
Atalanta (+1) – Napoli, merkki 1, kerroin 2,06 Unibet

ComeOnin kertoimet otteluun 4,70 | 3,70 | 1,76 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Napoli matkustaa mielenkiintoiseen otteluun testaamaan Atalantan päivän vireen. Tiedossa on kaiken kaikkiaan jännittävä kohtaaminen ihan puhtaasti kahdesta syystä. Ensimmäisenä syynä voidaan pitää sitä, että Atalanta tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena sekä toisekseen se, että Napoli on ollut viime aikoina todella huono. Kolme edellistä ottelua ovat Napolille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Napolin vastustajien taso on ollut viime aikoina helppoa luokkaa, sillä vierasjoukkue on päässyt pelaamaan esimerkiksi Bolognaa sekä ChievoVeronaa vastaan, mutta siitä huolimatta surkealla menestyksellä. Kaikki paineethan tässä ottelussa ovat muutenkin vain ja ainoastaan Napolin puolella, sillä vierasjoukkue taistelee sijoituksista heti kärkikaksikon takana.

Atalanta tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena, mutta vieraissa Sinimustat ovat käytännössä täysin yhtä tyhjän kanssa. Jos tämä ottelu pelattaisiin Napolin kotikentällä, ottelussa olisi vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se ei olisi Atalanta, mutta Atalantan kotikentällä tiedossa tulee olemaan täysin erilainen kohtaaminen. Atalanta on edellisestä neljästä kotiottelustaan saalistanut peräti kolme voittoa, joten se kertoo jotain Sinimustien kotitaiasta. Hieman pisemmässä mittakaavassa ajateltuna viisi edellistä kotiotteluahan ovat Atalantalle muutenkin tuottaneet ainoastaan yhden tappion, joten siinä mielessä Napolin tehtävä ei tule olemaan tänään helppo. Ennen kaikkea Napolin epätasaiset vieraspeliesitykset ovat olleet syynä sille, että minkä takia Turkoosien mahdollisuudet taistella sijoituksista kahden joukossa ovat realistisesti sanottuna melko mahdotonta.

Atalantan kannalta erinomainen asia on se, että kotijoukkueen sairaslista on mahdollisesti tyhjentymässä juuri tätä ottelua ajatellen. Suomeksi sanottuna on hyvinkin mahdollista, että Atalanta tulee saamaan tähän otteluun vahvuuteensa kolme erittäin tärkeää pelaajaa. Tärkeimpänä pelaajana voidaan mainita luonnollisesti Carlos Carmonan. Lopulinen kotijoukkueen sairaslistan tilanne on vielä tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Atalantan kapea materiaali ei loukkaantumisia kestä, mutta toisaalta nyt jos koskaan kotijoukkueella olisi mahdollisuus Napolin haastamiseksi. Täytyyhän samalla myös muistaa, että Atalanta ei ole ollut Napolille helppo vastustaja. Joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta vain kolmesti voitto on mennyt Napolin eduksi. Periaatteessa tällä kerroinasettelulla Atalanta saadaan erinomaiseksi yllätysvalinnaksi vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas