Athletic Bilbao - Villarreal 21.10.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Keltainen sukellusvene vierasvoittoa Leijonista?

Athletic Bilbao – Villarreal, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,30 | 3,30 | 3,00 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelussa yhteen iskevät Athletic Bilbao sekä vieraaksi saapuva Villarreal. Tänään pelataan kaikkineensa kahdella pelipaikkakunnalla. Tämän illan jälkeen kaikki joukkueet ovat Espanjan korkeimmalla sarjatasolla pelanneet yhdeksän ottelua. Sarjataulukossa tällä hetkellä Athletic Bilbao on seitsemäntenä, kun taas puolestaan Villarreal löytyy neljänneltä sijalta. Villarreal on ollut erittäin positiivinen yllätys, sillä pisteitä Villarreal on onnistunut nappaamaan erinomaiseen tahtiin. Toinen mielenkiintoinen pointti on myös siinä, että maalinteossa Villarreal on ollut tehokas. Ennen maajoukkuetaukoa Villarreal murskasi kotonaan Granadan peräti 3-0 maalein.

Molemmat joukkueet ovat liikenteessä tällä kaudella laadukkaalla miehistöllä ja toisekseen Athletic Bilbao tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena. Athletic Bilbao on aikaisemmilla kausilla pystynyt haastamaan jopa Espanjan liigan kärkikaksikkoakin ihan tosissaan. Athletic Bilbao ennen maajoukkuetaukoa nimenomaan kotonaan pelasi huippuvaarallista Valenciaa vastaan tasapelin 1-1 numeroin. Kaiken kaikkiaan Athletic Bilbao on ollut joka tapauksessa kotonaan runsasmaalinen, sillä alkukauden kotiotteluiden saldoon mahtuvat myös esimerkiksi voitot Real Betisiä vastaan 2-1 maalein sekä Celta Vigoa vastaan 3-2 numeroin.

Lähtökohtaisesti odotettavissa on äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen. Odotuksena on ehdottomasti se, että maaleja tullaan näkemään tänään molemmissa päissä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin viime vuonna ja sehän päättyi Villarrealin kotiareenalla tasapeliin 2-2 maalein. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet tapahtumarikkaita, joten miksipäs sitä tälläkään kerralla muuttamaan. Kaiken kaikkiaan vauhdikas kamppailu on tiedossa. Napataan yli 2,5 maalia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas