Athletic - HJK | 23.8.2012 Eurooppa Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Saako HJK toteutettua mahdottomasta mahdollisen?

Athletic – HJK (+1,5), merkki 2, kerroin

Bet365 kertoimet otteluun 1,17 | 6,50 | 19,00

Jalkapallon Eurooppa Liigan karsintoja, HJK matkustaa Espanjaan, jossa helsinkiläisiä odottaa viime kauden Eurooppa Liigan -finaalistin, Athletic Bilbaon kohtaaminen. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 22 ja se tullaan kuitenkin lopulta esittämään myös Suomen televisiossa! Athletic on toki joukkueista selkeästi laadukkaampi ja suuri suosikki kotonaan. Athletic hävisi kuitenkin viikonloppuna kauden avauksessaan Real Betikselle 3-5 maalein. HJK:n valmennusryhmään kuuluva Juho Rantala oli seuraamassa ottelua ja totesi sen, jonka me kaikki voimme myös todeta – Bilbaon puolustus oli täysin sekaisin.

Athleticin tilanne on muutenkin sekava. Muutama kotijoukkueen tähtipelaaja on kovaa vauhtia lähdössä muihin seuroihin. Esimerkiksi Espanjan maajoukkuehyökkääjä Fernando Llorente lienee siirtymässä Italian Serie A:ssa pelaavaan Juventukseen. Onko Llorente tänään edes kokoonpanossa? Toki on selvää, että HJK:n on onnistuttava täydellisesti ja siitä vielä hieman paremminkin, jotta Espanjasta olisi vietävissä loistava tulos Helsinkiin.

Bilbaon loukkaantumiset sekoittavat myös kotijoukkueen tilannetta. Esimerkiksi tärkeä hyökkääjä Iker Muniain on hyvin todennäköisesti sivussa. Muniain pelasi oikeastaan jo viime kaudella vahvasti kotijoukkueen riveissä. HJK:n suurin tai pahin poissaolija löytyy myös hyökkäyksestä. Berat Sadik ottanee Joel Pohjanpalon paikan hyökkäyksessä. Kuten jokainen joka tapauksessa tietää, on sitä helpommissakin paikoissa oltu pelaamassa. Missään tapauksessa vain puolustamaan HJK ei voi lähteä – muuten tulee aivan varmuudella tappio!

Veikkaussivut | Tuomas