Atlant - Lokomotiv Yaroslavl 25.11.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Lokomotiv Yaroslavlin upea pelivire Atlantin kustannuksella?

Atlant – Lokomotiv Yaroslavl, merkki 2, kerroin
Atlant – Lokomotiv Yaroslavl ML, merkki 2, kerroin

William Hillin kertoimet otteluun 2,55 | 3,90 | 2,35

 

 

Läntisen konferenssin kahdeksantena oleva Lokomotiv Yaroslavl matkustaa jääkiekon KHL:n illan ainoassa ottelussa Atlantin vieraaksi. Samassa konferenssissa Atlant on tällä hetkellä sijalla kaksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kahdeksan pistettä Lokomotiv Yaroslavlin eduksi. Lähtökohtaisesti Lokomotiv Yaroslavl nousee tänään erinomaiseksi pelikohteeksi, sillä vierasjoukkue on viime aikoina ollut uskomattoman upeassa pelivireessä! Lokomotiv Yaroslavl on ensinnäkin voittanut neljä edellistä otteluaan, mutta samalla vierasjoukkueen puolustus on toiminut huikeasti. Lokomotiv Yaroslavlille neljään edelliseen otteluun ollaan tehty vain kaksi maalia ja se on ehdottomasti mahtava suoritus.

Atlant ui tällä hetkellä erittäin syvissä vesissä, sillä neljästä edellisestä ottelustaan kotijoukkue on pystynyt saalistamaan vain yhden voiton! Edellisellä kierroksella Severstal murskasi Atlantin kotonaan 4-0 maalein. Kahteen edelliseen otteluun Atlant ei ole itseasiassa tehnyt maaliakaan. Nyt vieraskiertue Atlantin osalta tulee päätökseensä ja paluu tapahtuu kotikaukaloon Kotijoukkueella on joka tapauksessa ollut suuria ongelmia hyökkäyspäässä ja tänään ongelmat todennäköisesti vain korostuvat. Lokomotiv Yaroslavlin puolustus on tällä hetkellä KHL:n kolmen parhaimman joukossa. Lokomotiv Yaroslavlia vastaan maalinteko on äärimmäisen vaikeaa, onhan vierasjoukkueella maalivahtipelikin toiminut etenkin edellisillä kierroksilla loistavasti.

Lokomotiv Yaroslavl on tällä hetkellä erittäin vaikeasti voitettavissa, sillä tiivis viisikkopuolustus tuntuu aiheuttavan ongelmia KHL:ssä joukkueelle kuin joukkueelle. Joukkueiden välinen tasoero on tässä vaiheessa merkittävää luokkaa Lokomotiv Yaroslavlin eduksi, sillä Atlantille maalinteko tuntuu olevan hyvin vaikeaa. Atlant on muutenkin keskellä melko vaikeaa ajanjaksoa, joten nyt jos koskaan Lokomotiv Yaroslavlille tarjoillaan erinomaista mahdollisuutta jatkaa voittoputkeaan jo viiden ottelun mittaiseksi. Ilman maaleja tässä lajissa voittaminen on vaikeaa eikä Atlantin hyökkäys tunnu toimivan millään tavalla. Napataan ehdottomasti vierasvoitto vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas