Atlant - Spartak Moskova 5.9.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/05/2013
Jaa tämä...

Onko Atlant tyly isäntä Spartakille?

Atlant – Spartak Moskova, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,95 | 4,20 | 3,15 

 

 

Jääkiekon KHL pyörähtää käyntiin tänään kolmen ottelun voimin, Atlant saa vastaansa toisen moskovalaisseuran, kun Spartak Moskova saapuu testaamaan Atlantin päivän vireen. Itseasiassa jo eilen pelattiin yksi ottelu, mutta tänään saadaan homma kunnolla käyntiin. Atlant ei ole historiansa aikana koskaan pudonnut ulos pudotuspeleistä ja tällä kaudella Atlant pyrkii saavuttamaan saman tavoitteen erinomaisen puolustuksensa ansiosta. Atlant on vahvistunut puolustuksensa osalta hurjasti, sillä Atlantin ryhmään ovat saapuneet Janne Niskala, Vitaly Atjusov sekä Bobby Sanguinetti. Atlantin puolustus on jopa koko KHL:n mittakaavassa erittäin laadukas.

Spartak Moskova on niin ikään vahvistunut nimenomaan puolustuksensa osalta, mutta valitettavasti on todettava heti perään, että Spartak Moskova on vähän sellainen seura, että ei se vaan kiinnosta moskovalaisyleisöä. Spartak Moskovan resurssit eivät ole suuret, joten sinänsä menestys tähän mennessä on ollut kohtalaista. Joka tapauksessa Spartak Moskova on tosissaan vahvistunut puolustuksensa osalta, joten varsinkin Aleksandr Ryazantsev tulee olemaan suuri apu vierasjoukkueelle.

Molempien joukkueiden vahvuus tällä kaudella tulee olemaan puolustus ja todennäköisesti myös tässä ensimmäisessä ottelussa maalit tulevat olemaan vähissä. Kotietukaan ei välttämättä ole aivan normaalia tasoa, sillä periaatteessahan molemmat joukkueet kuitenkin kuuluvat Moskovaan. Napataan alle 5,5 maalia mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas