Atlanta Hawks - Golden State Warriors 4.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/03/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Golden Staten huikea pelivire Atlantan vieraana?

Atlanta Hawks – Golden State Warriors, merkki 2, kerroin 1,67 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,23 | 1,67 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelussa yhteen iskevät Atlanta Hawks sekä vieraaksi saapuva Golden State Warriors. Tiedossa on kaiken kaikkiaan äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen. Syy edellä mainittuun väitteeseen on helppoa kertoa. Atlanta Hawks tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, mutta tällä hetkellä Golden State Warriorsia on lähes mahdotonta pysäyttää. Golden State Warriors voitti mahtavan peliesityksen päätteeksi edellisellä kierroksella Miami Heatin ja se kertookin tarpeeksi vierasjoukkueen tilanteesta. Golden State Warriors ei antanut NBA:n suurimmalle mestarisuosikille juurikaan mahdollisuuksia ja siitähän vierasjoukkue onkin varmasti saanut paljon potkua tekemiseensä. Tällä hetkellä Golden State Warriors on vaatimattomasti menossa seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Atlanta Hawks voitti edellisellä kierroksella Boston Celticsin mielettömässä trillerissä, vaikka viimeisellä neljänneksellä näytti vahvasti siltä, että Atlanta Hawks olisi tuossa ottelussa tappion joutunut kokemaan. Atlanta Hawks aloitti ensimmäisten minuuttien jälkeen ottelun Boston Celticsiä vastaan umpisurkeasti eikä tänään kotijoukkueella ole missään tapauksessa varaa samanlaiseen aloitukseen. Atlanta Hawks on tosissaan ollut kotonaan äärimmäisen vahva, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat atlantalaisille tuottaneet yhtä monta voittoa. On kuitenkin syytä ottaa huomioon, että atlantalaisten otteluohjelma kotiotteluiden osalta on ollut viime aikoina todella helppo. Vastassa ovat olleet viidessä edellisessä kotiottelussa Los Angeles Lakers, Sacramento Kings, Utah Jazz, Washington Wizards sekä Charlotte Bobcats. Ei siis pidä millään tavalla ihmetellä, että jokaisesta edellä mainitusta joukkueesta Atlanta Hawks on pystynyt voitot nappaamaan.

Golden State Warriors on joutunut pelaamaan kolme edellistä otteluaan vieraissa, mutta millään tavalla se ei ole vierasjoukkuetta haitannut. Tällä hetkellä Golden State Warriors on kenties koko liigan tulikuumin joukkue! Golden State Warriorsin tekemisestä huokuu itsevarmuus ja sitä kautta myös huippujoukkueita kuten esimerkiksi Miami Heatia vastaan vastaan tulosta syntyy. Atlanta Hawksilla sekä Golden State Warriorsillahan on hieman ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta toisaalta todennäköisesti enemmän haittaa niitä kotijoukkueelle muodostuu. Atlanta Hawksilta sivussa tästä ottelusta ovat DeMarre Carroll, Al Horford sekä John Jenkins. Puolestaan Golden State Warriorsin kokoonpanosta sivussa ovat Jermaine O’Neal sekä Festus Ezeli. Golden State Warriors on ollut joukkueena Atlanta Hawksille erittäin vaikea vastustaja. Joukkueiden kolme edellistä kohtaamista ovat menneet Golden State Warriorsin eduksi. Lähtökohdat tätä ottelua ajatellen ovat erittäin mielenkiintoiset, mutta vaaka kallistuu joka tapauksessa vierasjoukkueen suuntaan.

Veikkaussivut | Tuomas