VIDEO: Atlanta-pelaajan vaarallinen taklaus lähetti LeBronin katsomon puolelle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 05/07/2016
Jaa tämä...

Samaan aikaan jääkiekon MM-kisojen ja NHL:n Stanley Cup Playoffien kanssa pelataan koripallon ykkösarjan NBA:n pudotuspelejä.

Itäisessä konferenssissa käydään parasta aikaa semifinaaleja Atlanta Hawksien ja viime kauden finalistijoukkueen Cleveland Cavaliersin välillä. Atlanta oli ennen viime yön kierrosta ottelusarjassa 2 – 0 tappiolla, eikä kolmas kohtaaminen sujunut juuri sen paremmin. Kotkat olivat vain muutama minuutti ennen ottelun loppua 11 pistettä tappiolla, kun supertähti LeBron James paineli pallon kanssa laitaa pitkin ylös hyökkäysalueelle. Tappioasemasta turhautunut Atlanta-pelaaja Jeff Teague päätti, että hän ei päästä LeBronia tekemään koria muiden terveydestä välittämättä. Teague taklasi yli 203cm pitkän ja yli 110kg painavan LeBronin ulos tilanteesta suoraan katsomossa istuneiden pahaa aavistamattomien fanien ja kameran miehen päälle.

 

Onneksi kukaan ei liiskautunut kunnolla LeBronin alle ja tilanteesta selvittiin ilman loukkaantumisia. Cleveland voitti ottelun lopulta luvuin 121 – 108 ja siirtyi ottelusarjassa siis jo 3 – 0 johtoon. Teague saanee tempustaan yhden ottelun pelikiellon mikä pitää miehen poissa sarjan neljännestä ottelusta.

Lue myös:

LEHTI: MAYWEATHER KOHTAA MCGREGORIN LAS VEGASISSA

VIDEO: JORI LEHTERÄ RUISLASTUJEN HERVOTTOMANA MAINOSKASVONA

PELAA NYT