Atlanta Hawks - Indiana Pacers 5.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/04/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Indianan hurja pelivire Atlantan vieraana?

Atlanta Hawks – Indiana Pacers, merkki 2, kerroin 1,65 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,25 | 1,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Indiana Pacers matkustaa Atlanta Hawksin vieraaksi. Tässä ottelussa kohtaavat erinomaisena kotijoukkueena tunnettu Atlanta Hawks sekä kokonaisuutta ajatellen erinomaisen kauden pelannut Indiana Pacers. Itäisessä konferenssissa Atlanta Hawks on tällä hetkellä kolmantena, kun taas Indiana Pacers löytyy samaisen konferenssin kärkipaikalta. Indiana Pacers on viime aikoina päässyt pelaamaan useita kotiotteluita, joten siinä mielessä matkustelua vierasjoukkueen ei ole tarvinnut juurikaan harrastaa. Atlanta Hawks sekä Indiana Pacers ovat tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta perustasoltaan Atlanta Hawks ei ole kuitenkaan vierasjoukkueen tasoinen porukka. Vihjeen alussa mainittiin, että Atlanta Hawks tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena ja sehän pitääkin paikkaansa, mutta viime aikoina kotonaan atlantalaiset ovat esiintyneet todella epätasaisesti.

Atlanta Hawksin vahvuus viime otteluissa on ollut todella tehokas hyökkäyspelaaminen, sillä kahteen edelliseen otteluun Atlanta Hawks on rikkonut molemmilla kerroilla sadan tehdyn pisteen rajan. Indiana Pacers ei ole moneen otteluun pystynyt rikkomaan kyseistä rajaa, mutta toisaalta vierasjoukkueen ei ole tarvinnutkaan. Indiana Pacers pystyy pitämään vastustajat todella pienissä pistemäärissä. Edelliseen viiteen otteluun Indiana Pacers on vain kaksi kertaa antanut vastustajilleen enemmän kuin sata pistettä. Indiana Pacers joutui kylläkin pelaamaan Suomen aikaan edellisenä yönä, mutta toisaalta edelleen on korostettava sitä tosiasiaa, että vierasjoukkueen ei ole tarvinnut matkustella. Muutenkin Indiana Pacersin vastustajien taso on ollut melko kevyttä luokkaa, joten vierasjoukkueella riittää varmasti potkua Atlanta Hawksin vieraanakin.

Atlanta Hawks on kärsinyt käytännössä jatkuvasti enemmän tai vähemmän loukkaantumisongelmista ja myös tästä ottelusta sivussa Atlanta Hawksilta on useampikin pelaaja. Atlanta Hawks ei ole missään tapauksessa loukkaantuneiden pelaajien kohdalla sortunut, mutta toisaalta kotijoukkueen materiaali ei ole välttämättä niin leveä kuin monella muulla joukkueella, joten siinä mielessä atlantalaiset kaipaavat varmasti Pero Anticia sekä kumppaneita takaisin kotijoukkueen vahvuuteen. Periaatteessa tästä ottelusta on syytä odotella huomattavasti vähäpisteisempää kohtaamista kuin Atlanta Hawksin aikaisemmista kamppailuista, mutta sekään ei poista sitä tosiasiaa, että Indiana Pacers lähtee vieraissakin tähän taisteluun jopa selkeänä ennakkosuosikkina. Indiana Pacersilla ei ole lainkaan loukkaantumisia, joten vierasjoukkue pääsee Atlanta Hawksin kimppuun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Veikkaussivut | Tuomas