Atlanta Hawks - Los Angeles Clippers 5.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

Syventyykö Atlantan ahdinko entisestään Clippersin isäntänä?

Atlanta Hawks – Los Angeles Clippers, merkki 2, kerroin 1,68 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,20 | 1,68 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin neljäntenä oleva Los Angeles Clippers matkustaa koripallon NBA:n ottelussa Atlanta Hawksin vieraaksi. Itäisessä konferenssissa Atlanta Hawks on tällä hetkellä viidennellä sijalla. Edellisestä viidestä ottelustaan Atlanta Hawks on pystynyt saalistamaan vain yhden voiton, joten kotijoukkueen pelivire on tällä hetkellä todella heikkoa luokkaa. Atlanta Hawks hävisi edellisellä kierroksella tiukassa ottelussa San Antonio Spursia vastaan 102-100 numeroin, mutta sekin kertoo vain siitä, että tällä hetkellä ottelut menevät kovalla prosentilla Atlanta Hawksia vastaan. Atlanta Hawks on joutunut pelaamaan muutenkin viime aikoina paljon vierasotteluita, joten materiaali on joutunut varmasti raskaalle koetukselle. Neljästä edellisestä ottelusta peräti kolme Atlanta on joutunut vieraissa pelaamaan.

Los Angeles Clippersin mahtava voittoputki tuli päätökseensä edellisellä kierroksella, sillä Indiana Pacers nappasi täydet pisteet vierasvoitolla 100-105 lukemin. Sitä ennenhän Los Angeles Clippers oli viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Los Angeles Clippers on päässyt pelaamaan nimenomaan viime aikoina paljon otteluita kotonaan, joten siinä mielessä Los Angeles Clippersin tilanne on kaikin puolin kohdillaan. Los Angeles Clippersin kannalta hyvä uutinen on lisäksi tietenkin myös se, että vierasjoukkue pääsee tähänkin otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Jos Atlanta Hawksin sairaslista on lähes tyhjä, Los Angeles Clippersiltäkin sivussa ovat ainoastaan J.J. Redick sekä Matt Barnes.

Atlanta Hawks tunnetaan normaalisti keskitasoa paljon vahvempana kotijoukkueena, mutta valitettavasti on todettava, että kolme edellistä kotiottelua ovat Atlanta Hawksille tuottaneet vain yhden voiton. Atlanta Hawks pystyy käyttämään koko materiaaliaan, sillä tosissaan loukkaantumisia oikeastaan ei ole, mutta voittoja Atlanta Hawks ei ole pystynyt saalistamaan. Tiukat ottelut ovat kovalla prosentilla kääntyneet Atlanta Hawksia vastaan. Lähtökohtaisesti Los Angeles Clippersin materiaali on tietenkin ensinnäkin joukkueista laadukkaampi sekä samalla Los Angeles Clippersin pelivire on selkeästi Atlanta Hawksin pelivirettä edellä. Kotietu on ollut joukkueiden aikaisemmissa kohtaamisissa suuressa roolissa, mutta tällä kerralla siihen on todennäköisesti tulossa muutos. Los Angeles Clippers jatkaa Atlantan surkeaa pelivirettä. Vierasvoitto on hyvä napata mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas