Atlanta Hawks - Utah Jazz 21.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Utahin hienot peliesitykset Atlantan vieraana?

Atlanta Hawks – Utah Jazz, merkki 2, kerroin 3,85 Betsafe
Atlanta Hawks – Utah Jazz (+7,5 pistettä), merkki 2, kerroin 1,91 Nordicbet

Betsafen kertoimet otteluun 1,27 | 3,85 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin viimeisenä oleva Utah Jazz matkustaa koripallon NBA:n ottelussa testaamaan Atlanta Hawksin päivän vireen. Atlanta Hawks löytyy tällä hetkellä itäisestä konferenssista peräti kolmannelta sijalta. Lähtökohdat eivät välttämättä lupailekaan helppoa iltapuhdetta Atlanta Hawksin suuntaan. Atlanta Hawks tunnetaan toki erinomaisena kotijoukkueena, mutta Utah Jazz on viime aikoina pelannut fantastisesti. Utah Jazzin materiaali on suomeksi sanottuna surkeaa luokkaa, mutta vierasjoukkue ei ole sen antanut häiritä – neljästä edellisestä vierasottelustaan Utah Jazz on pystynyt saalistamaan peräti kolme voittoa! Edellisessä vierasottelussaan Utah Jazz voitti Orlando Magicin 82-86 lukemin.

Atlanta Hawks on kotonaan saalistanut putkeen voitot Washington Wizardista, Los Angeles Lakersista sekä Sacramento Kingsistä, mutta on silti todettava, että missään tapauksessa Atlanta Hawksin otteluohjelma ei ole ollut pahimmasta mahdollisesta päästä. Esimerkiksi New York Knicks sekä Los Angeles Lakers ovat tähän mennessä pelanneet erittäin huonosti. Atlanta Hawks on kotonaan erittäin vaarallinen ryhmä, mutta Utah Jazzilla on tällä hetkellä hyvä meno tekemisessään. Materiaaliltaan Atlanta Hawks on ehdottomasti Utah Jazzia laadukkaampi, mutta Utah Jazz korvaa materiaalin heikkouden muilla asioilla. On toisaalta myös todettava, että Utah Jazz on säästynyt loukkaantumisilta. Itseasiassa Utah Jazz pääsee myös tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Utah Jazz on voittanut vieraissa muutaman erittäin vahvana pidetyn kotijoukkueen eli Denver Nuggetsin sekä Sacramento Kingsin. Välttämättä Sacramento Kings ei ole tällä kaudella kotonaan ollut totutulla tasolla, mutta varsinkin Denver Nuggetsin voittaminen oli kaiken kaikkiaan Utah Jazzilta erinomainen suoritus. Atlanta Hawks on ollut joukkueena Utah Jazzille erittäin vaikea vastustaja, mutta jossain vaiheessa tuokin tilasto tulee hieman tasoittumaan. Nyt on enemmän kuin hieno tilaisuus lähteä kalastamaan hieman suurempia voittopotteja Utah Jazzin avulla. Atlanta Hawksin ainoa todennäköinen poissaolija on Gustavo Ayon, joten siinä mielessä myös kotijoukkueen sairaslista näyttää suhteellisen mukavalta. Utah Jazzilla on tällä hetkellä tekemisen meininki päällä, joten miksipäs se ei voisi jatkua myös Atlanta Hawksin vieraana. Rohkeasti vierasvoittoa vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas