Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3.11.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2013
Jaa tämä...

Leijonat matkustaa Madridiin hankalan tehtävän eteen.

Atletico Madrid – Athletic Bilbao, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,36 | 4,75 | 8,50 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelataan tänään neljä ottelua, Atletico Madrid saa erittäin mielenkiintoisessa ottelussa vieraakseen Athletic Bilbaon. Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa toisella sekä viidennellä sijalla niin, että Atletico Madrid on joukkueista korkeammalla. Atletico Madrid on ollut tällä kaudella huikean hyvä ja etenkin Atletico Madridin kannalta on hienoa, että kotijoukkue on löytänyt tasaisen tekemisen tasonsa. Atletico Madrid on aikaisemmilla kausilla menettänyt pisteitä aivan liikaa selkeästi heikompia joukkueita vastaan, mutta nyt yhdestätoista ottelusta kymmenen voittoa kertoo siitä, että Atletico Madrid omaa kaikki mahdollisuudet tällä kaudella sijoittua kolmen joukkoon.

Athletic Bilbao omaa mahdollisuudet tänään jättiyllätykseen, sillä Athletic Bilbao on ensinnäkin erittäin laadukas joukkue sekä samallahan toisekseen Athletic Bilbao pystyy yksittäisessä ottelussa haastamaan jopa Barcelonan tai Real Madridin tasoisen joukkueen. Athletic Bilbao on edelliseen kolmeen otteluun viimeistellyt viisi maalia, joten maalintekovoimaa vierasjoukkueelta löytyy. Viimeksi Athletic Bilbao pelasi tosin 2-2 maalein tasapelin Elcheä vastaan eikä varmasti kukaan ollut tuohon otteluun tyytyväinen. Kaksi päästettyä maalia sarjanousijaa vastaan on heikko suoritus. Tasaisuutta Athletic Bilbao tarvitsisi ehdottomasti tekemiseensä.

Atletico Madrid on pelannut äärimmäisen yleisoystävällisiä joukkueita, sillä viidestä edellisestä ottelustaan Atletico Madrid on pelannut neljästi yli vaaditun maalimäärän. Edellisessä ottelussa Atletico Madrid voitti Granadan 1-2 maalein, vaikka monet odottelivat ehdottomasti huomattavasti helpompaa voittoa Atletico Madridille. Atletico Madrid sekä Athletic Bilbao ovat pelanneet aikaisemmilla kerroilla erittäin runsasmaalisia otteluita, sillä joukkueiden viisi edellistä kohtaamista ovat menneet yli vaaditun maalimäärän. Molemmat joukkueet pääsevät tänään otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla, joten sekin vain lisää maalien todennäköisyyttä.

Veikkaussivut | Tuomas