Atletico Madrid - Austria Wien 6.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/06/2013
Jaa tämä...

Jyrääkö Atletico Madrid kotonaan itävaltalaisvieraat?

Atletico Madrid – Austria Wien (+2), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,10 | 9,15 | 24,00 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, Espanjan illassa yhteen iskevät Atletico Madrid sekä vieraaksi saapuva itävaltalainen Austria Wien. Joukkueet kohtaavat toisen kerran peräkkäin, sillä Atletico Madrid voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen muutamia viikkoja sitten Itävallassa 0-3 maalein. Tuossa ottelussa kävi hyvin ilmi se, että joukkueiden välinen tasoero on sairasta luokkaa Atletico Madridin suuntaan. Atletico Madrid on pelannut tällä kaudella Espanjan liigassa äärimmäisen vakuuttavasti ja samaa voidaan sanoa Atletico Madridin osalta myös Mestarien liigan otteluista! Tätä menoa Atletico Madrid tulee varmistamaan jatkoonpääsynsä hyvinkin nopeasti, sillä Atletico Madridilla on kasassa kolmesta ensimmäisestä ottelusta yhdeksän pistettä. Maaleja Atletico Madrid on tehnyt lähes kolmen keskiarvolla ottelua kohden. 

Voidaan sanoa jo tässä vaiheessa se fakta, että Austria Wien tulee jäämään tässä lohkossa valitettavasti viimeiselle sijalle. Austria Wien pelaa täysin väärässä porukassa! Itävaltalaisryhmä on saalistanut vasta yhden pisteen eikä vierasjoukkueen materiaali riitä Mestarien liigaan. Austria Wien on tottunut menestymään Itävallan liigassa ja se onkin Austria Wienille hieno asia, mutta valitettavasti tällä kaudella Mestarien liigasta ei ole tulossa vierasjoukkueen osalta minkäänlaista menestymistä. Austria Wien ei ole tehnyt vielä Mestarien liigassa maaliakaan ja lähtökohtaisesti tänään itävaltalaisjoukkue joutuu pahimpaan mahdolliseen paikkaan tämän lohkon osalta.

Pidemmittä puheitta Atletico Madridille tämä ottelu tuskin on kauden sytyttävimpiä otteluita, mutta toisaalta tasoero on valtava Atletico Madridin eduksi sekä samallahan kotonaan Atletico Madrid on tehnyt tällä kaudella selvää jälkeä melkeinpä vastustajasta kuin vastustajasta. Kaksi edellistä kotiotteluaan Atletico Madrid on voittanut 7-0 maalierolla. Viimeksi kotonaan Atletico Madrid voitti Athletic Bilbaon 2-0 numeroin. Selkeällä tasoituksella nostetaan Atletico Madrid tästä kohteesta vetokupongille mukaan. Ei ole mitään syytä olettaa Austria Wienin pysyvän kotijoukkueen kyydissä ensimmäistä puolituntista kauempaa.

Veikkaussivut | Tuomas