Atletico Madrid - Barcelona 11.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/11/2014
Jaa tämä...

Atletico Madrid sekä Barcelona vastakkain huikeassa jännitysnäytelmässä.

Atletico Madrid – Barcelona, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,80 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,20 | 3,40 | 2,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan kierroksen todellisessa huippuottelussa yhteen iskevät Atletico Madrid sekä vieraaksi saapuva Barcelona. Tätä ottelua on odotettu seurojen, kyseisten joukkueiden kannattajien sekä katsojien kesken kuin kuuta nousevaa. Tässä ottelussa katsotaan todenteolla se, että onko Atletico Madridista mestariksi. Atletico Madrid voidaan nostaa mestarisuosikiksi, jos tänään kotivoitto täyden tuvan edessä irtoaa. Atletico Madridilla sekä Barcelonalla on kasassa sama määrä pisteitä, joten tässä ottelussa panokset ovat enemmän kuin kohdallaan. Atletico Madrid sekä Barcelona ovat viimeistelleet tällä kaudella eniten maaleja yhdessä Real Madridin kanssa. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi hurjan hyökkäysarsenaalin omaavaa joukkuetta. Esimerkiksi Barcelona on edelliseen kolmeen otteluun viimeistellyt kolmetoista maalia, joten se kertoo jotain siitä, että minkälaiseen paikkaan Atletico Madridin puolustus tulee tänään joutumaan.

Atletico Madrid on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa, vaikka viimeksi Atletico Madrid jäi Espanjan Cupissa 1-1 maalein tasapeliin Valenciaa vastaan. Tuosta ottelusta on turhaa tehdä kotijoukkueen kohdalla minkäänlaisia johtopäätöksiä, sillä Punavalkoisten keskittyminen on ollut varmasti jo viikon ajan tässä ottelussa. Atletico Madridille Cup on varmasti tärkeä siinä missä muutkin kilpailut, mutta tämä ottelu menee luonnollisesti muiden otteluiden edelle heittämällä. Atletico Madrid on ollut Espanjan liigan paras kotijoukkue yhdessä Barcelonan sekä Real Madridin kanssa. Atletico Madridilla on ollut tapana viimeistellä noin kolmea maalia kotiottelua kohden. Edellisessä kotiottelussaan Atletico Madrid voitti Levanten värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-2 maalein, mutta tuosta ottelusta kieltämättä huomasi, että kotijoukkueen puolustus ei ollut täysin vaaditulla tasolla. Yhden ottelun perusteella ei kannata tehdä suuria johtopäätöksiä, mutta kysymysmerkkejähän se jätti Atletico Madridin puolustuksen osalta.

Atletico Madrid sekä Barcelona pääsevät tähän otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä Atletico Madridilta sivussa edelleen on ainoastaan Mario Suarez, kun taas vierasjoukkueelta sivussa ovat Olazabal sekä Jonathan Dos Santos. Kyseisen kaksikon poissaolot eivät tule painamaan vaakakupissa pätkääkään, sillä kumpikaan pelaaja ei ole juurikaan vierasjoukkueen kokoonpanossa ehtinyt pelaamaan. Atletico Madrid sekä Barcelona ovat pelanneet aikaisemmilla kerroilla useita värikkäitä kamppailuita, mutta Barcelonalla on ehdottomasti henkinen yliote kotijoukkueesta. Viiteen aikaisempaan kohtaamiseen Atletico Madrid ei ole pystynyt Barcelonasta saalistamaan voittoakaan. Tällä hetkellä Barcelonan maalintekotehokkuus on Espanjan liigan laadukkainta, mutta toisaalta Atletico Madridin kotietu tekee lähtökohdat äärimmäisen jännittäviksi. On kaiken kaikkiaan järkevää lähteä ennustamaan runsasmaalista kohtaamista. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi suurinta mestarisuosikkia ja luonnollisesti huippuotteluissa yleensä maaleja nähdään. Huikea kohtaaminen kruunaa kierroksen Espanjan korkeimmalla sarjatasolla, joten lauantai-illaksi jännitettävää riittää.

Veikkaussivut | Tuomas