Atletico Madrid - Osasuna 24.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Atletico Madridin vakuuttava alkukausi Osasunaa vastaan?

Atletico Madrid – Osasuna (+1), merkki 1, kerroin 
Atletico Madrid – Osasuna (+2), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,20 | 6,25 | 13,00 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, tällä viikolla pelataan aina mielenkiintoinen viikkokierros. Atletico Madrid saa vieraakseen kautensa surkeasti avanneen Osasunan. Atletico Madrid on ollut tähän mennessä täysin käsittämättömässä pelivireessä, sillä viisi ottelua ovat tuottaneet viisi voittoa – ja samalla vaatimattomasti kuusitoista tehtyä maalia! Atletico Madrid on kulkenut toistaiseksi voitosta voittoon eikä Osasunan nykyvireellä ole mahdollisuutta lähteä realistisesti sitä muuttamaan. Osasunan tilanne ottelun alla on hankala, sillä viisi ottelua ovat tuottaneet peräti neljä tappiota. Maalinteossa Osasuna on onnistunut vain neljä kertaa, mutta omissa verkot ovat heiluneet kylläkin sitäkin kovempaan tahtiin.

Atletico Madrid voitti viikolla Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä ottelukierroksella Zenitin 3-1 maalein, joten se tarkoittaa sitä, että kolmessa ensimmäisessä kotiottelussa kaikki ottelut mukaanlukien Atletico Madrid on viimeistellyt kaksitoista maalia! Atletico Madrid sai erinomaisen aloituksen Mestarien liigan -urakalleen ja nyt onkin selvää, että Atletico Madridilla on jopa mahdollisuudet taistella mestaruudesta mikäli turhia pistemenetyksiä punavalkoiset eivät koe selkeästi heikompiaan vastaan.

Maalaisjärjellä ajatellen niin moni kovempikin joukkue on joutunut toteamaan Atletico Madridin paremmakseen, että tuskinpa Osasunalla on tänään mahdollisuuksia selkeästi laadukkaampaa joukkuetta horjuttaa. Vaikka Osasuna voittikin viimeksi Elchen 2-1 maalein, siitä ottelusta on turhaa tehdä johtopäätöksiä. Nyt vastustajan taso on täysin eri luokkaa.

Veikkaussivut | Tuomas