Atletico Madrid - Real Sociedad 2.2.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/02/2014
Jaa tämä...

Hurjavireinen Real Sociedad matkustaa Madridiin.

Atletico Madrid – Real Sociedad, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,63 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,30 | 5,50 | 10,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, kierroksen kenties mielenkiintoisimmassa kamppailussa Real Sociedad matkustaa Atletico Madridin vieraaksi. Odotusarvoltaan tiedossa on ensinnäkin kahden hienon seuran välinen kohtaaminen, mutta samalla on syytä odotella maaleja periaatteessa kentän molemmissa päissä. Sarjataulukossahan Atletico Madrid on tällä hetkellä toisena, kun taas Real Sociedad löytyy kuudennelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kahdeksantoista pistettä Atletico Madridin eduksi. Atletico Madrid on toistaiseksi viimeistellyt 52 maalia ja sehän tarkoittaa Espanjan pääsarjan mittakaavassa eniten tehtyjä maaleja yhdessä Barcelonan sekä Real Madridin kanssa. Atletico Madridin maalintekotaito on sellaista luokkaa, johon Real Sociedadilla ei ole vastausta, mutta toisaalta Real Sociedad voi olla erittäin tyytyväinen kuudenteen sijoitukseensa.

Atletico Madrid sekä Real Sociedad ovat viime aikoina olleet erinomaisessa pelivireessä, sillä viisi edellistä ottelua ovat Atletico Madridille sekä vierasjoukkueelle tuottaneet neljä voittoa joukkuetta kohden! Edellisellä kierroksella Atletico Madrid tiputti Cupista ulos Athletic Bilbaon 1-2 maalein, kun taas Real Sociedad eteni jatkoon Cupissa voittamalla Racing Santanderin 0-3 numeroin. Itseasiassa tuossa ottelussahan Real Sociedadin ei tarvinnut pelata lainkaan, sillä Racing Santanderin touhu paljasti sen, että miten suurissa talousongelmissa sarjaporrasta alempana pelaava joukkue olikaan. Ennen kaikkea noloa touhua. Real Sociedad on viime aikoina viimeistellyt käytännössä ottelussa kuin ottelussa erinomaisia maalimääriä, joten vierasjoukkueen itseluottamus on varmasti kunnossa. Edellisessä Espanjan liigan ottelussaan Real Sociedad viimeisteli vaatimattomasti neljä maalia Elchen verkkoon – joskin vastustajan taso tulee tänään ”aavistuksen” nousemaan.

Atletico Madrid on edellisestä neljästä kotiottelustaan saalistanut hieman yllättäen vain kaksi voittoa, joten se kertoo jossain määrin Punavalkoisten epätasaisuudesta. Se taas luo puolestaan lisää mahdollisuuksia Real Sociedadille. Onhan Atletico Madridin vastustajien taso ollut huippuluokkaa, sillä viime aikoina Punavalkoiset ovat joutuneet pelaamaan esimerkiksi Barcelonaa sekä Sevillaa vastaan, mutta toisaalta nyt onkin syytä keskittyä siihen, että tiedossa olisi mahdollisimman runsasmaalinen kohtaaminen. Tilastojen valossa Real Sociedadia voidaan pitää ylemmän keskikastin vierasjoukkueena, joten siinä mielessä Real Sociedadin mahdollisuuksia ei pidä lähteä aliarvioimaan. Itseasiassa vierasjoukkueen mahdollisuuksia parantaa sekin tieto, että Atletico Madridilla on suurella todennäköisyydellä muutamia tärkeitä pelaajia sivussa. Yli 2,5 maalia pitäisi olla näin ollen sellainen valinta, jonka avulla on mahdollista tiliä lähteä tekemään.

Veikkaussivut | Tuomas