Atletico Madrid - Sevilla 19.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Nappaako Sevilla komean vierasvoiton Madridista?

Atletico Madrid – Sevilla, merkki 2, kerroin 9,50 Betsson
Atletico Madrid – Sevilla (+1), merkki 2, kerroin 3,25 Bet365

Betssonin kertoimet otteluun 1,36 | 4,75 | 9,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, illan päättävässä ottelussa yhteen iskevät Atletico Madrid sekä vieraaksi saapuva Sevilla. Kyseessä on kahden upean seuran välinen kohtaaminen. Henkilökohtaisesti sanottuna arvostan niin Atletico Madridin kuin Sevillankin erittäin korkealle. Lähtökohtaisesti Atletico Madrid on materiaaliltaan joukkueista laadukkaampi sekä samallahan kotijoukkue on pelannut mahtavan kauden, mutta siitä huolimatta kerroinasettelussa on jätetty Sevillan kohdalle ilmaa. Sevilla on periaatteessa materiaaliltaan kärjen suurimpia haastajia. Sevilla on aikaisemmillakin kausilla pelannut todella epätasaisesti, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että vierasjoukkueella on sellaisia yksilöitä, jotka mahtuisivat melkeinpä joukkueen kuin joukkueen aloituskokoonpanoon.

Sarjataulukossa joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on peräti kaksikymmentä pistettä, mutta on osattava katsoa myös sarjataulukon taakse. Sevilla on siispä sarjataulukossa tällä hetkellä seitsemäntenä. Vierasjoukkueelle olisi todella tärkeää selviytyä sarjataulukossa viiden parhaan joukkoon. Sevilla on tällä hetkellä viidennestä sijasta vain muutaman voiton päässä, joten siinä mielessä Atletico Madridin vieraana edes yksikin piste olisi kaiken kaikkiaan erinomainen suoritus. Sevilla on tilastojen valossa Espanjan liigan kuudenneksi paras vierasjoukkue, joten heikosta vierasjoukkueesta ei ole kysymys. Sevilla on kieltämättä pelannut liikaa tasapelejä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan, mutta asiaa on pystyttävä katsomaan suuremmassakin kuvassa.

Atletico Madrid lähtee kotonaan käytännössä ottelussa kuin ottelussa ennakkosuosikkina, mutta Sevilla omaa mielestäni täysin realiset mahdollisuudet taistella jopa täyden pistepotin saalistamisesta. Sevillallahan on alla kolmesta edellisestä ottelusta kaksi voittoa. Sevilla on kolmeen edelliseen otteluun viimeistellyt muutenkin kuusi maalia, joten siinä mielessä vierasjoukkueen maalinteko on toiminut. Itseasiassa Sevillan mahdollisuuksia parantaa entisestäänkin se tieto, että vierasjoukkueella loukkaantumisia ei ole. Käytännössä Sevilla pääsee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Sevilla on ollut aikaisemmilla kerroilla Atletico Madridin kanssa vaikeuksissa, mutta yksittäisessä ottelussa Sevillan mahdollisuksia ei pidä lähteä aliarvioimaan. Tällä kerroinasettelulla lähdetään rohkeasti Sevillaa vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas