Atletico Madrid vahvistuu MM-hyökkääjällä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/09/2014
Jaa tämä...

Atletico Madrid on vahvistanut hyökkäysosastoaan.

La Ligan mestaruuden viime kaudella voittanut Atletico Madrid on hankkinut rivistöönsä kroaattihyökkääjä Mario Mandzukicin. 28-vuotias maalitykki on pelannut kaksi viimeistä kauttaan Bayern Muchenissä.

Siirto ei ole vielä täysin viimeistelty, mutta Bayernin urheilujohtaja Matthias Sammer on kuitenkin ehtinyt jo vahvistaa asian.

– Mitään ei ole vielä allekirjoitettu, mutta suullinen sopimus on tehty niin Bayernin ja Atleticon kuin Marion ja Atleticon välillä, Sammer linjasi Bayernin verkkosivuilla.

[ Ja välierähommat jatkuvat! Tänään mennään Hollanti-Argentiina -matsin tahdissa! Expektin kertoimet: 3,00 | 3,20 | 2,45. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Mandzukic ehti pelata Bayernissa yhteensä 54 Bundesliiga-ottelua viimeistellen niissä yhteensä 33 maalia. Miehelle ei kuitenkaan olisi löytynyt ensi kaudella roolia, sillä seura hankki hyökkäykseensä Robert Lewandowskin.

Hyökkääjä edusti Kroatiaa myös Brasilian MM-kilpailuissa. Tilille kertyi kaksi ottelua, joissa syntyi yksi täysosuma.

Atletico Madrid kaipasikin rivistöönsä uutta hyökkäysvoimaa, sillä seura menetti maaliruisku Diego Costan Chelseaan aiemmin tänä kesänä.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut