Atletico Madrid - Valencia 15.12.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Onko Valencia pelkkää paperia Atletico Madridin vieraana?

Atletico Madrid – Valencia, merkki 2, kerroin 9,75 Unibet
Atletico Madrid – Valencia (+1), merkki 2, kerroin 3,35 Betsson

Unibetin kertoimet otteluun 1,33 | 5,10 | 9,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa yhdeksäntenä oleva Valencia matkustaa jalkapallon Espanjan La Ligan kierroksen viimeisessä huippuottelussa testaamaan Atletico Madridin päivän vireen. Atletico Madrid on sarjataulukossa tällä hetkellä toisena. Atletico Madrid on pelannut kaiken kaikkiaan mahtavan alkukauden, mutta kerroinasettelu on mahdollisesti vedetty liian jyrkästi kotijoukkueen suuntaan. Valencia on materiaaliltaan kärjen suurimpia haastajia, vaikka Lepakot ovat tällä kaudella esiintyneet hyvinkin epätasaisesti. Valencia on menettänyt aivan liikaa pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan, mutta toisaalta tänään vierasjoukkueelle tarjotaan upeaa mahdollisuutta osittain asian korjaamiseen.

Perustasoltaan Atletico Madrid sekä Valencia ovat pitkälti samaa luokkaa, vaikka peliesitykset ovatkin selkeästi olleet enemmän Atletico Madridin heiniä. Atletico Madrid on erittäin laadukas joukkue, mutta materiaaliltaan kotijoukkuetta on mahdotonta arvostaa lainkaan näin selkeästi Valenciaa laadukkaammaksi. Valencialle ollaan neljässä edellisessä ottelussa tehty vain yksi maali, joten Lepakot ovat pystyneet kovalla prosentilla puolustamaan vahvasti omaa maaliaan. Valencia on joutunut Eurooppa liigan takia matkustelemaan suhteellisen paljon, mutta toisaalta myös Atletico Madridilla on ollut omia kiireitä Mestarien liigan osalta. Atletico Madrid pelasi keskiviikkona Mestarien liigaa, mutta toisaalta kotijoukkueen valmennus antoi peliaikaa vähemmän sitä Espanjan liigassa saaneille.

Valencian sairaslista ottelun alla on käytännössä tyhjä, sillä Vicente Quaita on suurella todennäköisyydellä jälleen vierasjoukkueen käytettävissä. Toisaalta Valencian puolustus on toiminut viime kierroksien aikana sen verran hyvin, että Vicente Quaitaa välttämättä ei vierasjoukkue tässä vaiheessa tarvitse maalinsuulle. Ainoastaan Ricardo Costa on tämän tiedon mukaan poissa Valencian vahvuudesta. Onhan peliesityksiltään Atletico Madrid ollut mahtavassa vireessä, mutta toisaalta kerroinasettelu on vain vedetty niin jyrkästi kotijoukkueen suuntaan, että Valencia nousee väkisinkin loistavaksi yllätysvalinnaksi. Atletico Madridilta sivussa on ainoastaan Mario Suarez, mutta siitä huolimatta Valencian avulla tänään on mahdollista tehdä mahtavaa tiliä.

Veikkaussivut | Tuomas